Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

True HR

Eficientizarea proceselor din departamentele de HR de este pentru noi o preocupare continuă.

Beneficii

Descriere

Digitalizează întregul proces de recrutare cu True HR

True HR este o soluție profesională pentru managementul resurselor umane care acoperă administrarea tuturor proceselor specifice acestui domeniu: recrutarea, administrarea, evaluarea și instruirea angajaților precum și administrarea pontajelor sau a altor procese, menite să vină în ajutorul departamentului de resurse umane. Mai mult, True HR este o aplicație modulară și flexibilă, care permite personalizarea independent de producătorul soluției.

Folosește aplicația pentru a:

 • administra și înregistra datele angajaților;
 • obține rapoarte standard, predefinite și adhoc mereu la îndemână;
 • înregistra toate detaliile legate de posturile existente;
 • deține un management complex și complet al proceselor de instruire;
 • obține avertizări programate cu privire la evenimentele care urmează;
 • ajuta angajații să se ponteze și să își planifice zilele libere;
 • organiza sesiunile de evaluare periodice în funcție de politica firmei.

Aplicația True HR conține următoarele module:

 1. True Administrare de Personal

Permite înregistrarea și evidența datelor angajaților cu privire la datele personale și profilul acestora, managementul contractelor de muncă. De asemenea, îți pune la dispoziție o serie de rapoarte standard, menite să îți eficientizeze munca.

 1. True Recrutare

Oferă posibilitatea de a administra baza de date a aplicanților prin înregistrarea de informații similare cu cele ale angajaților, preluând automat cv-urile aplicanților de pe site-ul companiei sau alte site-uri externe (ex: Ejobs, BestJobs).

 1. True Evaluarea Performanței

Monitorizează istoricul evaluărilor angajatului și definește procesele viitoare de testare, înregistrând parcusul profesional al acestuia.

 1. True Training

Oferă posibilitatea de a realiza un management complex al procesului de instruire și dezvoltare al activităților viitoare.

 1. True Organigrame

Oferă posibilitatea utilizatorului să vizualizeze substructuri din cadrul organizației precum: companii din cadrul grupului, sucursale, centre de cost, departamente, generând o varietate de rapoarte utile.

 1. True Rapoarte și Alerte

Pune le dispoziție un sistem complex de raportare și avertizări, fiecare utilizator având dreptul să își genereze propriile rapoarte pe baza informațiilor aflate în sistem, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

 1. True Notificări Diferențiale

Permite urmărirea schimbărilor dintr-o companie, prin generarea de notificări în momentul observării diferențelor de date de la un interval de timp la altul.

 1. True Portalul Angajatului

Prin intermediul acestui portal se facilitează accesul angajaților la datele relevante pentru ei, în condiții de Securitate deplină. În același timp, managerii companiei pot avea acces la o gamă diversă de rapoarte.

 1. True HR in Touch 

Permite angajaților accesul la datele contractuale prin intermediul unui punct de informare public. Autentificarea se realizează cu ajutorul cartelei de acces / pontaj și prin introducerea unui cod de 4 caractere.

 1. True Pontaj Electronic 

Permite colectarea și gestionarea datelor de pontaj, planificarea schimburilor și a programelor de lucru. Acest modul asigură managerilor accesul la datele reale de prezență ale angajaților.

 1. True Import Date

Permite importul de date al angajaților referitoare la: contracte, adrese, terțe persoane, examene medicale, date de contact, unități organizatorice, alte elemente contractuale, locuri de muncă, certificări și elemente de pontaj din orice tip fișiere (xls., csv. etc.).

 1. True Delegații și Deconturi

Permite gestionarea delegațiilor și deconturilor cu posibilitatea de a ține evidența clară asupra oricărui tip de delegație / decont în parte. Astfel poți crea o organigramă precisă a cheltuielilor cu angajații.

 1. True Web API

Pune la dispoziție o interfață unică pentru transferul mai multor tipuri de date prin extragerea sau transmiterea lor din / în baza de date True HR către / din alte sisteme externe.

 1. True Autentificare Avansată

Oferă opțiuni avansate de autentificare: autentificarea în două etape, integrarea cu Active Directory și autentificarea Single Sign On.

 1. True Induction Onboarding

Oferă posibilitatea urmăririi procesului de integrare a noilor angajați în cadrul companiei. Elimină birocrația și oferă sesiuni de inducție prin module de învățare electronică.

 1. True Scanare Rapidă Documente

Prin intermediul acestei funcționalități aplicația True HR se conectează la orice tip de scanner, scanează documentele și le stochează direct în aplicație.

 1. True Cereri Angajați

Oferă angajaților posibilitatea de a genera direct din aplicația True HR diverse cereri direct către departamentul de HR/persoanele cu rol de decizie din cadrul companiei la care se pot atașa și documente specifice.

 1. True Work from Home

Gestionează mai ușor pontajul angajaților care lucrează de acasă, al celor care lucrează de la birou, dar, mai ales, a mixului dintre telemuncă și work from office.

 1. True Semnătură Electronică

Semnează electronic atât documentele predefinite în aplicație, cât și altele din surse externe prin semnătură certificată. Documentele se pot semna fie individual, fie colectiv, atât de persoanele din funcțiile de conducere, cât și de către angajați direct din True Portalul Angajatului.

Mai multe soluții Digitale