Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

tinyERP

Interfață intuitivă și elegantă pentru companii mici și medii

Beneficii

Descriere

tiny.ERP este un sistem de gestiune internă de generație nouă de tip web-based. Este special gândit pentru companiile mici și mijlocii pâna în 40 de angajați care vor să profite de pe urma digitalizării și automatizării proceselor.

Oferă companiilor o imagine de ansamblu asupra tuturor proceselor operaționale și financiare în timp real și într-un mod simplist și unic.

Toate datele sunt centralizate într-un singur sistem, de la comenzile clienților pâna la datele acestora, datele furnizorilor, facturile emise, facturile primite și stocul produselor.

tiny.ERP înlocuiește unele programe sau tabele din excel.

CARACTERISTICI

tiny.ERP este configurat pentru fiecare companie în parte într-un timp relativ scurt, oferindu-le exact ce au nevoie, fără a le copleși cu meniuri stufoase și module inutile.

Este simplu și intuitiv de folosit, oferă utilizatorilor câteva setări speciale și ușor de controlat de către acestea, necesită doar cunoștințe de baza a utilizării unui calculator.

tiny.ERP este un sistem de tip SaaS (Software as a Service), necesita o taxa de implementare unică + abonament lunar și fără alte costuri ascunse.

Necesita o conexiune la internet, fără costuri suplimentare pentru servere și mentenanța acestora sau de personal suplimentar ori specialiști în IT.

Costuri mai mici cu ~ 70% față de alte sisteme de acest fel.

Datele sunt în siguranță, fiind împărțite pe trei tipuri de servicii cloud:AWS, Google și Digital Ocean.

BENEFICII

tiny.ERP îți afișează în timp real statusul comenzilor clienților și datele financiare fără a mai fi nevoie sa contactezi contabila sau a întreba alte persoane despre acestea.

Sistemul are 3 nivele de acces, personalul neautorizat nu va avea acces la datele financiare sau cu caracter sensibil.

Prin utilizarea tiny.ERP veți elimina din procesele repetitive și erorile umane, ajutând personalul sa se focuseze pe alte procese mai importante.

Sistemul poate genera automat facturile și poate trimite mai multe tipuri de notificări (de stoc, de scadență facturi, alerte SMS, etc...).

tiny.ERP simplifică munca tuturor angajaților și crește nivelul de transparență din companie, poate duce la creșterea profitului și a productivității cu pâna la peste 20%.

Mai multe soluții Digitale