Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

The Virtual Engineers

KFactory journey starts with data collection

Beneficii

Descriere

Virtual Engineers 

Ingineri virtuali. Muncă reală. Rezultate reale. 

În fiecare zi, managerii operaționali din producție se confruntă cu nevoia de a lua decizii rapide, bazate pe date. Și datele din companiile de producție se găsesc pe hârtie, în fișiere Excel sau distribuite în prea multe sisteme informatice. În același timp, locul managerilor și inginerilor este în fabrică, în mijlocul proceselor care aduc valoare companiei. 

În orice fabrică, există cel puțin două probleme structurale: 

 • Lipsa muncitorilor calificați; 

 • Existența unor „insule digitale”, acele sisteme informatice izolate care necesită echipe întregi să muncească din greu pentru agregarea și raportarea datelor consolidate. 

Ca urmare, procesul de luare a deciziilor devine lent, complicat și presupune un risc ridicat de nerespectare a procedurilor companiei si a strategiilor. 
În timp, toate aceste probleme duc la creșterea costurilor de funcționare a fabricii, întârzieri de producție, probleme de întreținere și calitate. 

Faceți cunoștință cu inginerii virtuali, un produs unic pentru fabrici 

Inginerii virtuali au acces la toate datele dintr-o fabrică, gestionează procesele operaționale și îndeplinesc sarcini administrative, eliberând adevărații ingineri și ajutându-i să ia cele mai bune decizii. 
Inginerii virtuali știu totul despre procesele unei fabrici și ajută la adoptarea sistemelor digitale, fără problemele aduse de proiectele de integrare. 

Prin citirea datelor direct de pe linia de producție și prin folosirea celor mai noi tehnologii, am creat partenerul ideal pentru inginerii reali în activitatea de zi cu zi. 

Echipa de ingineri virtuali poate gestiona îmbunătățirea proceselor, poate identifica necesitatea intervențiilor de întreținere, a problemelor de calitate și poate face follow-up pentru întâlniri. 
Pentru o mai bună eficiență, platforma utilizează chatul Microsoft Teams pentru comunicare. Dialogurile sunt în limbaj natural, putând fi purtate in peste 45 de limbi. 

Rezultatele sunt remarcabile: 

 • Costurile de funcționare a fabricii au scăzut cu 5%; 

 • Precizia deciziilor operaționale a crescut cu peste 80%; 

 • Costul proiectelor de integrare IT poate fi redus cu până la 90%; 

 • Timp suplimentar pentru managerii operaționali alocat activităților de bază 
  crescut cu 30%; 

 • Creșterea timpului pentru echipele de inginerie pentru activitățile de bază cu 50%; 

 • Timp crescut pentru echipele de colectare a datelor pentru alte activități de bază 
  cu 95%. 
   

 

Mai multe soluții Digitale