Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Soluțiile MANTIS

Join the MANTIS world

Beneficii

Descriere

Logistics Vision Suite (LVS), suita de software WMS/logistică emblematică a Mantis, este o familie integrată de sisteme software extinse de execuție a lanțului de aprovizionare.

Designul LVS reprezintă un salt mare în tehnologia WMS/logistică, oferind o adaptabilitate și flexibilitate, unice la nivel mondial. Îndeplinește cu ușurință nevoile chiar și ale celor mai pretențioase întreprinderi mari și le ajută să obțină un ROI imbatabil de rapid + TCO scăzut. Compania face această afirmație, după ce a depășit cu succes unele dintre cele mai bune WMS competitive de pe piață.

Peste 800 de companii, multe dintre ele multinaționale lider, reprezentând toate sectoarele majore de piață (3PL/4PL, retaileri, distribuitori/angrosisti etc.) și canale de vânzare (tradiționale și e-commerce) se bazează pe software-ul și soluțiile Mantis pentru a rula și să-și optimizeze operațiunile de depozitare și logistică. Sistemul a fost integrat cu succes cu majoritatea ERP-urilor majore (SAP, Oracle/JDE, Microsoft Dynamics, Infor, Epicore etc.).

În special, următoarele sisteme și module software LVS pot fi combinate, pentru a crea cea mai potrivită soluție logistică pentru o întreprindere:

Warehouse Vision este un sistem de management al depozitelor (WMS) de ultimă generație și este inima LVS. Gestionează toate activitățile centrelor de distribuție cu un singur sau mai multe depozite, private și publice și îmbunătățește productivitatea și eficiența resurselor disponibile, cum ar fi forța de muncă, rafturile, stivuitoarele și sistemele de manipulare a materialelor.

Warehouse Value sprijină serviciile cu valoare adăugată efectuate în cadrul centrului de distribuție, inclusiv activități de kitting și producție ușoară, cum ar fi crearea de articole și afișaje promoționale (de către Supermarketuri și distribuitori FMCG) și asamblarea produselor finale „gata făcute” (calculatoare, electrice și dispozitive electronice, mobilier etc). Acceptă un număr nelimitat de niveluri BOM care pot fi controlate în versiune, precum și „Back-Flushing” pentru emiterea automată a componentelor și materialelor de ambalare.

Dock & Gate Management controlează porțile și planifică docurile de recepție pentru camioanele care sosesc. Modulul, care oferă raportare cuprinzătoare pentru evaluarea furnizorului/clientului, include o interfață grafică „calendar” care permite reprezentanților serviciului pentru clienți să creeze/modifica

planuri de rezervare a locațiilor de recepție pentru camioanele de sosire pe activitate de depozit (primiri așteptate, retururi și comenzi-livrări).

Warehouse Automation constă într-o combinație inteligentă de sisteme și tehnologii dovedite la prețuri competitive (Voice Picking, Pick/Sort-to-Light/Put-Wall, Pick-to-Cart, RFID etc.) care au fost îmbunătățite semnificativ de Mantis și oferite ca soluții la cheie. În plus, platforma companiei este proiectată să se integreze cu ușurință cu echipamente de manipulare a materialelor, cum ar fi ASRS, Miniloads, Shuttle, Carusel, Sorter etc.

Logistics Billing & Costing include facturarea depozitului și distribuției, care își asumă controlul complet, calculul, emiterea și întreținerea tuturor datelor de facturare referitoare la activitățile de depozitare și distribuție. Aceste module sunt utilizate de către 3PL/4PL și unitățile de afaceri logistice ale unei întreprinderi care dorește să acționeze ca o companie 3PL/4PL.

Warehouse Control permite personalului autorizat corespunzător să controleze pe deplin toate activitățile depozitelor și magazinelor locale și la distanță prin instrumente software puternice, prietenoase cu managerul, care rulează pe dispozitive mobile/tablete și stații de lucru. Instrumentele permit gestionarea sarcinilor WMS (preluare, depozitare, completare, numărare etc.), vizualizarea inventarului (cantități de inventar / atribute / stare vs. compartimente de depozitare și locații) în toate centrele de distribuție, precum și în monitorizarea și gestionarea utilizatorilor WMS în timp real, indiferent dacă aceștia se află în același sau într-un alt depozit din același sau alt oraș sau țară.

Managementul trasabilității oferă o trasabilitate completă a lotului, de la chitanțe până la expedierile comenzilor, precum și genealogia loturilor atât în ​​zonele de depozitare, cât și în cele de producție. Poate suporta o precizie de rechemare de până la 100%, în funcție de nivelul de detaliu al urmăririi pe care clientul decide să îl angajeze în operațiunile de depozitare și distribuție

Logistics Customer Service extinde lanțul de aprovizionare în afara zidurilor întreprinderii, permițând partenerilor comerciali ai companiei (clienți, revânzători, furnizori etc.) să preia informații despre stocul și starea comenzilor în timp real, să trimită comenzi și ASN-uri și, în general, să acceseze și să interacționeze cu compania printr-o infrastructură de comunicare multicanal (web, smartphone/tablete, call center & fax).

Adaptabilitatea include instrumente puternice și caracteristici unice încorporate care le permit partenerilor Mantis și personalului clientului să adapteze cu ușurință LVS acoperind aproape toate nevoile logistice ale unei întreprinderi moderne.

Parcel Management asigură integrarea procesului de expediere prin transportatori cu operațiunile din depozit, astfel încât onorarea comenzilor și expedierea se combină ca un singur proces. Acest lucru are ca rezultat reducerea costurilor, un control îmbunătățit și servicii mai bune pentru clienți sunt realizate prin eficientizarea procesului de manifestare a transportului intern și internațional, imprimarea etichetelor de transport și a rapoartelor și urmărirea expedierii.

Warehouse Intelligence: În plus față de Warehouse Insights (rapoarte și KPI) incluse în sistemul de bază, Mantis oferă și modulul WI, care este un instrument puternic BI care oferă informații despre date prin utilizarea vizualizărilor cu autoservire. Se bazează pe platforma de business intelligence QLIK SENSE.

Mai multe soluții Digitale