Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Solutiile Daktela

Viitorul comunicatiilor cu clientii
Solutiile Daktela

Digitalizarea business-ului este priomordială în ziua de azi, pentru rezultate de excepție și menținere pe piață. Software-ul Daktela este un tool important în cadrul companiei tale și în oferirea unor servicii calitative clienților tăi. Îți propunem să participi la webinar și să descoperi cum îți poți îmbunătăți business-ul, folosind software-ul Daktela.

 

Ce trebuie să știi?

Oferim companiilor posibilitatea de a interacționa cu clienții, folosind o singură aplicație pentru toate canalele de comunicare, inclusiv servicii de voce, e-mail, SMS, web chat integrat pe site, Facebook Manager, WhatsApp sau Instagram. Aplicația este modulară, fiind ușor de adaptat nevoilor business-ului tău. În plus, beneficiezi de rapoarte și statistici complexe, în timp real. Cel mai mare avantaj îl reprezintă istoricul comunicărilor, care poate fi accesat oricând pentru analiză sau ofertare.

 

Care sunt beneficiile software-ului Daktela?

  1. Aplicație modulară, care se adaptează neoilor business-ului tău
  2. Integrări API multiple cu alte software-uri pe care le utilizezi deja, aplicații social media (Whatsapp, Instagram, Facebook Massanger), agentul de e-mail, Salesforce, SAP, Slack, samd
  3. Software adaptabil oricărei industrii
  4. Istoric complet al interacțiunilor cu clienții
  5. Soluție cloud dedicată
  6. Asistență tehnică 24/7

 

Clienți și parteneri

Clienții noștri sunt lideri în domeniile în care activează. Suntem o echipă alcătuită din experți în telecomunicații, cu o experiență de peste 17 ani în configurarea și implementarea PBX-urilor virtuale și a Contact Centerelor. Gestionăm una din cele mai mari rețele de infrastructură VoIP în cloud din Europa, infrastructură care susține business-urile a peste 1000 de clienți corporate.

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare