Soluțiile Alight Consulting

Creating digitalized and effective work environments using Microsoft technologies.

Alight Consulting este o companie de consultanță IT. Principalele obiective ale portofoliului companiei sunt proiectarea, dezvoltarea și funcționarea aplicațiilor software bazate pe tehnologii Microsoft, în special Microsoft SharePoint și Office 365.

Alight Consulting ajută la crearea de medii eficiente de lucru prin:

  • Dezvoltare Software

Serviciile se bazează pe tehnologiile Microsoft cu accent pe Microsoft SharePoint și Office 365, dar Alight pune la dispoziție și alte soluții în funcție de nevoile clienților.

  • Social Intranet

Menține organizată întreaga companie și facilitează accesul la informații, având un design adaptiv și ușor de utilizat. Aplicațiile de Social Intranet propuse de Alight presupun integrarea cu alte tehnologii Microsoft, cum ar fi SharePoint, Yammer, Office 365 și Teams.

Printre funcționalitățile principale ale unui Social Intranet găsim:

- noutăți și articole;

- document management;

- approvals;

- sisteme pentru colaborare;

- sisteme de ticketing, service și support request;

- profile interne ale angajaților.

 

  • Social Extranet

Platforma digitală care permite colaborarea cu mediul extern prin distribuirea de informații și instrumente către clienții companiei.

  • Enterprise Content Management (ECM)

Presupune accesul rapid la informațiile dorite, transparența ce ține de modificările documentelor și securizarea acestora. Pentru soluțiile Enterprise Content Management propuse de Alight se urmăresc îndeaproape tendințele moderne de arhitectură, modele și practici.

  • Cloud Computing

Sunt oferite soluții personalizate de la planificare și infrastructură la dezvoltare de software care să funcționeze în cloud. Cloud Computing se ocupă de stocarea datelor și permite accesul la informație de oriunde pentru fiecare utilizator. Aceasta este benefică datorită aspectelor legate de cost și a celor ce țin de flexibilitate în procesul de migrare. De asemenea, sunt luate în considerare anumite cerințe non-funcționale cum ar fi performanța, scalabilitatea și securitatea.

  • Integrare Enterprise Resource Planning (ERP)

Sistemul ERP se integrează cu alte instrumente interne pentru gestionarea facilă a tuturor proceselor de lucru din companie. De exemplu, se poate reduce decalajul dintre sistemul ERP (SAP sau Dynamics) și a unei platforme de colaboare (SharePoint sau Office 365), astfel încât procesele să fie optimizate.

  • User experience

Alight pune un mare accent pe experiența utilizatorului. Își propune să ofere experiențe optime pe care utilizatorii le pot obține pe orice tip de dispozitiv (mobil sau desktop).

 

Toate aceste soluții reprezintă elemente cheie pentru buna funcționare a oricărei companii. Echipa Alight este formată din experți care oferă consultanță, implementare și personalizare a soluțiilor în funcție de nevoia businessului tău.

Urmărește-ne