Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Solutii IT

Personalizare Integrare Know-How

Beneficii

Descriere

Soluțiile IT EFECT oferă personalizarea și integrarea soluțiilor IT oferit de furnizori de top în infrastructura organizației dvs. De la securitate IT la servicii Microsoft, de la sisteme de telefonie IP la soluții wireless, echipa noastră de experți vă ajută să implementați și să gestionați tehnologii avansate cu minim efort organizațional.

Clienții noștri apreciază calitatea soluțiilor alese, capacitatea de implementare rapidă și eficientă, precum și suportul IT continuu oferit de specialiștii noștri.

Echipa EFECT îți oferă servicii și produse integrate „la cheie”, fie că ai nevoie de securitate IT, sisteme de supraveghere cu camere IP, soluții wireless, soluții cloud Office 365 sau VEEAM Cloud Connect.
Soluție IT la EFECT înseamnă ajutor în alegerea celui mai potrivit brand, consultanță la implementare și mentenanță profesionistă în exploatare.

Soluția IT (uneori, soluție IT integrată) se referă la un set integrat de aplicații, dispozitive și/sau servicii oferit de către un furnizor pentru o nevoie specifică de business sau pentru diminuarea complexității în soluționarea nevoilor de business. 

Altfel spus, o soluție IT este un răspuns la o problemă de business.
Dacă tot ce face furnizorul este să cumpere dispozitive și/sau aplicații de la dezvoltator și doar să le vândă cu un adaos către utilizator, nu putem vorbi despre o soluție IT. Care este, deci, valoarea adăugată de furnizorul soluției?
Serviciile adăugate, gradul de integrare, și costuri optimizate – iată ce te invităm să găsești în soluțiile IT oferite de EFECT.

Ce înseamnă soluții IT „la cheie”?

„La cheie” este o expresie care face referire la un produs sau serviciu gata de utilizare de către beneficiar sau utilizator din momentul achiziției, adică fără alte operațiuni sau activități.

Spre exemplu, un apartament complet mobilat și echipat, închiriat pe perioada unei vacanțe: frigider ce conține alimente de bază, baie dotată cu produse de igienă personală, debara cu echipament de plajă etc. Nevoia clientului? Focalizare exclusivă pe vacanță. Un alt exemplu, direct din sfera IT: serviciu de email care incorporează filtru anti-spam, scanare și detecție viruși & malware și backup arhivă email. Nevoia? Email sigur.
Soluția IT „la cheie” poate fi o descriere reală sau poate fi doar un clișeu golit de semnificație. Cum faci deosebirea? Adevăratele soluții IT „la cheie” oferă simplitate maximă pentru beneficiar și crearea unui context în care resursele beneficiarului nu mai sunt deviate pe activități conexe, precum: audit, documentare, instalări & configurări, onboarding sau mentenanță.

Componente ale Soluției IT: software, hardware sau ambele?

Există soluții IT bazate exclusiv pe software în care furnizorul, adică EFECT, vă pune la dispoziție un set integrat de aplicații: spre exemplu, Microsoft Office 365, GSuite sau Fișiere.ro.

Există și soluții IT care presupun furnizarea de către EFECT a unor echipamente fizice cuplate cu aplicații software. Spre exemplu, sisteme de securitate cibernetică care includ echipamente fizice de tip Fortigate seria 100 înrolate într-o platformă Smart Fabric.

 

Mai multe soluții Digitale