Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

SOFTONE CLOUD ERP

Cloud ERP, soluția pentru compania ta

Beneficii

Descriere

SOFTONE CLOUD ERP Series 6 este o aplicație de gestiune completă și scalabilă, care susține în totalitate operațiunile companiilor moderne prin intermediul beneficiilor unice pe care le oferă: automatizarea tuturor proceselor de business, facilitarea comunicării cu toți furnizorii, clienții și partenerii prin optimizarea fluxurilor de informații și flexibilitate în operare.

Soluția este dezvoltată pe platforma Microsoft Azure, folosind cele mai avansate servicii Cloud, astfel încât să asigure companiilor maximum de securitate pentru gestionarea datelor de business, soluții de back-up și recuperare a datelor în cazul unor erori și posibilitatea de a fi 100% personalizată în funcție de nevoile fiecărei companii, fără să necesite instalări complexe.

Care sunt beneficiile utilizării SOFTONE CLOUD ERP?

  • Fiind o soluție „all-in-one”, aplicația noastră îți permite să folosești un singur sistem software pentru desfășurarea tuturor proceselor, astfel încât să îți crești productivitatea prin automatizarea operațiunilor cheie din toate departamentele.
  • Îți oferă flexibilitate în operare, chiar și atunci când nu te afli la birou, datorită aplicațiilor de mobilitate integrate cu SOFTONE CLOUD ERP care îți permit să operezi în sistem de la distanță, utilizând orice dispozitiv mobil.
  • Beneficiezi de costuri de achiziție și operare scăzute deoarece nu vei avea nevoie de investiții suplimentare în echipamente hardware sau software pentru utilizarea aplicației.
  • Timpul de implementare este redus, astfel încât să poți utiliza aplicația într-o perioadă scurtă de timp pentru a obține valoare adăugată imediată.
  • Soluția este scalabilă, astfel încât să poți adăuga extrem de simplu module și funcționalități noi, pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă.
  • Beneficiezi de actualizări automate ale soluției, astfel încât upgrade-ul și mentenanța aplicației să nu mai reprezinte un efort suplimentar.

Mai multe soluții Digitale