Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Servicii Hosting

web email fisiere.ro vps

Beneficii

Descriere

Serviciile Hosting EFECT oferă soluții de găzduire de înaltă performanță prin infrastructura noastră redundantă și echipa dedicată de experți. Acoperim o gamă largă de servicii, inclusiv găzduire website-uri (Linux și Windows), găzduire email (SmarterMail și Exchange), găzduire fișiere și servere VPS, fizice sau colocate. Accesul la conexiuni dedicate (VPN, dark fiber, transport de date) asigură viteza și securitatea necesare pentru operațiuni eficiente.

Clienții apreciază rapiditatea și eficiența configurării spațiilor de găzduire, disponibilitatea garantată de 99,99% și performanța optimizată a infrastructurii noastre de ultimă generație.

EFECT oferă servicii de hosting din 2012. Găzduim în siguranță website-uri, servere și servicii de email, fișiere pentru sute de organizații și antreprenori.
Etalonul după care ne evaluăm performanța este longevitatea parteneriatului între noi și tine.
Ne propunem ca, an după an, să putem să îți oferim toate motivele să rămâi la EFECT: servicii integrate, plus-valoare, expertiză, transparență și adaptabilitate.

Serviciile de hosting sau găzduire se referă la găzduire web, găzduire email, găzduire VPS, găzduire fișiere, găzduire DNS, operațiuni domenii.

Avantajele centrului de date & serviciilor Cloud EFECT?

Pentru că alegerea ta va avea consecințe: focalizare pe ceea ce știi să faci, desprindere din plutonul concurenței, încredere în faptul că poți să-ți atingi viziunea. Pe scurt, o alegere cu efect.

Satisfacție garantată 100% dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, îți returnăm banii

Disponibilitate ridicată: SLA 99,99%
Ne angajăm la maxim 52 min. 35.7 sec. downtime neplanificat/an & transparență radicală față de client

Datacenter propriu
Infrastructură modernă & competitivă; realizată la standarde înalte cu fonduri europene; certificate ISO 9001 & ISO 27001

Securitate avansată
Infrastructura și procedurile necesare pentru securizare: acces fizic, senzori & redundanțe, acces digital și protecția datelor.

Suport tehnic 24/7
Asistență tehnică via tichete, email sau telefon; suport tehnic proactiv & personalizat.

+21 ani de experiență
pe piața IT din Cluj-Napoca, România

Mai multe soluții Digitale