Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Servicii Datacenter

infrastructură sigură & resurse scalabile

Beneficii

Descriere

Serviciile și resursele Cloud oferite de EFECT sunt susținute de propria noastră infrastructură de centre de date, eliminând intermediarii și multiplele dependențe. Ne adaptăm rapid la obiectivele dvs. organizaționale, traducându-le în active IT performante, optimizate pentru gestionarea datelor sensibile și aplicațiilor critice.

Clienții apreciază continuitatea, simplitatea proceselor și calitatea infrastructurii noastre, caracterizată de viteză, integrare, redundanțe multiple și securitate.

Serviciile și resursele Cloud pe care ți le oferim sunt generate de propriul nostru centru de date. Elimini intermediarii & dependențele multiple, câștigi continuitate, simplifici digitalizarea. Beneficiezi de un mediu de lucru digital caracterizat de viteză, integrare și securitate. Tu vii cu obiectivele tale de business, noi le traducem în active IT puse la dispoziția ta și a clienților tăi.
DC & Cloud pentru date sensibile, aplicații critice și organizații orientate către viitor.

Centrul de date

Calitatea serviciilor sau a resurselor Cloud depinde în mare măsură de performanța & caracteristicile centrului de date care le oferă. Ce este un centru de date, care sunt caracteristicile care generează performanță și valoare adăugată pentru tine și ce din toate acestea găsești la EFECT?

Centrul de date este o unitate fizică utilizată de către organizații pentru a găzdui aplicații și date critice.

În esență, centrul de date realizează integrarea în cadrul unei rețele a echipamentelor de procesare și stocare cu scopul de a oferi resurse către utilizatori. Componentele cheie ale unui centru de date sunt: infrastructura fizică, controlul mediului, alimentarea cu energie, conectivitatea, rețelistica, serverele (unitățile de procesare și unitățile de stocare) și sistemele de securitate cibernetică.

Centrul de date EFECT pornește de la o infrastructură IT robustă, la care adăugăm expertiza unui personal motivat, un set bine gândit de proceduri, standarde și bune practici.

Credem că transparența noastră favorizează decizii informate din partea clienților (potențiali sau actuali), motiv pentru care mai jos poți găsi un sumar al caracteristicilor tehnice ale centrului de date EFECT.

 • Redundanțe multiple (N+1 sau 2N) pentru robustețe și încredere sporită
 • Standarde de securitate și atenție permanentă la evoluția domeniului
 • Conectivitate bună și acces de tip carrier-neutral la furnizorii naționali de servicii internet
 • Suport tehnic rapid și disponibilitate 24/7 asigurate de personal calificat care valorizează pregătirea profesională continuă
 • Proceduri de lucru standardizate și documentate & standarde operaționale derivate din cele mai bune practici în domeniu
 • Monitorizare continuă a parametrilor de funcționare ai centrului de date
 • Transparență și garanții contractuale via SLA agreat
 • Capacitate și performanță scalabile, la cerere
 • Modele de cost predictibile și transparente
 • Securitate și confidențialitate prioritizate în mod implicit
 • Flexibilitate în alegerea modelului și/sau pachetului optim de servicii datacenter
 • Acces flexibil la echipamente colocate

Datacenter propriu
Infrastructură modernă & competitivă; realizată la standarde înalte cu fonduri europene; certificate ISO 9001 & ISO 27001

Satisfacție garantată 100% dacă nu ești mulțumit de serviciilenoastre, îți returnăm banii.

+16 ani de experiență operare Datacenter & servicii Cloud
Operăm propriul nostru centru de date din 2008. Număr minim de incidente, zero pierderi de date.

Disponibilitate ridicată: SLA 99,99%
Ne angajăm la maxim 52 min. 35.7 sec. downtime neplanificat/an & transparență radicală față de client.

Neutralitate
Poți alege oricare dintre marii furnizori naționali de servicii internet de pe piață.

Securitate avansată
Infrastructura și procedurile necesare pentru securizare: acces fizic, senzori & redundanțe, acces digital și protecția datelor.

Mai multe soluții Digitale