Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Sales CRM

De la pre-vânzare la post-vânzare, toate într-un singur loc

Beneficii

Descriere

Ce este Monday CRM?

CRM-ul de vânzări complet personalizabil - monday.com

Monday.com CRM este o soluție de vânzări completă și complet funcțională, ușor de navigat, oferindu-vă în același timp analize excelente și o mulțime de caracteristici pentru a urmări afacerile afacerii dumneavoastră.

monday sales CRM vă permite să eficientizați activitățile de vânzare de la pre-vânzare la post-vânzare, creând un ciclu de vânzare complet și fără bătăi de cap.

Când vine vorba de design intuitiv, personalizare și planuri accesibile cu funcții CRM complete, monday.com oferă cel mai bun raport calitate-preț dintre toate platformele de vânzări CRM de pe piață.

Soluția CRM pentru vânzări Monday Sales oferă funcții extinse de gestionare a relațiilor cu clienții, ideale pentru urmărirea clienților potențiali și pentru a încheia tranzacții într-un proces de vânzare fără probleme.

Monday Sales CRM ofera:

  • Experiență optimizată CRM pentru mobil

Pentru toți utilizatorii monday sales CRM, oferim o versiune mobilă a produsului, astfel încât să puteți lua toate procesele CRM cu dumneavoastră în deplasare!

Experiența mobilă CRM monday sales CRM vă oferă acces la intrările efectuate pe cele patru panouri principale ale CRM monday sales - panourile Leads, Deals, Account și Contacts.

În plus, puteți utiliza aplicația Emails & Activities pe telefonul mobil pentru a trimite e-mailuri, a adăuga activități și a revizui comunicările anterioare cu contactele dvs. fără a părăsi dispozitivul mobil. ?

  • LowCode/No-Code

Platforma low-code/no-code

înseamnă că până și utilizatorii care nu sunt experți în tehnologie pot să se lanseze și să își proiecteze propriile fluxuri de lucru cu ajutorul interfeței intuitive, vizuale și ușor de utilizat.

Cu ce se deosebește monday.com CRM de alte software-uri CRM?

  • Personalizabil pentru a se potrivi ciclului dumneavoastră de vânzări

Adaptați-vă cu ușurință CRM-ul pentru a lucra pentru dvs., fără niciun ajutor de dezvoltare. Modificați etapele tranzacțiilor, adăugați oricâte coloane doriți, gestionați mai multe conducte simultan și multe altele.

  • Economisiți timp prețios prin automatizarea proceselor de vânzări

Închideți mai multe tranzacții prin automatizarea muncii repetitive. Atribuiți automat lead-uri reprezentanților, setați remindere pentru activitățile viitoare, primiți notificări atunci când un lead deschide un e-mail și multe altele.

  • Centralizați comunicarea cu clienții

Comunicați eficient cu contactele dvs. prin integrarea e-mailului. Înregistrați automat e-mailurile trimise, țineți evidența interacțiunilor și utilizați template-uri de e-mail personalizate pentru a economisi timp.

  • Integrați fără probleme toate instrumentele dvs. preferate

Aduceți toate procesele și datele dvs. esențiale în monday CRM pentru cele mai fluide fluxuri de lucru de până acum. Cine a spus că nu puteți avea aplicațiile dvs. și să le folosiți și pe ele?

  • Gestionați totul, de oriunde

Cu o experiență mobilă dedicată care facilitează gestionarea pipeline-ului dvs. în deplasare, veți fi mereu la curent. Înregistrarea automată a apelurilor, verificarea stării rapoartelor și adăugarea de noi activități sunt doar câteva dintre acțiunile care sunt la un click distanță.

Mai multe soluții Digitale