Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Beneficii

Descriere

Robotic Process Automation (RPA) permite automatizarea proceselor standardizate și repetitive oferind economii în ceea ce privește timpii de lucru și banii cheltuiți, reducând în același timp numărul de erori.

Folosim diverse platforme pentru a dezvolta și integra tehnologia RPA, care permite companiilor să eficientizeze o gamă largă de procese operaționale din activități din toate domeniile, de la registru de casă și contabilitate la resurse umane, management, marketing, logistică și așa mai departe.

Roboții software sunt configurabili pentru a îndeplini sarcinile care le sunt atribuite. Îi puteți gestiona la fel ca pe orice altă echipă din organizație, ei pot interacționa cu oamenii așa cum ar interacționa alți angajați între ei. Roboții digitali calificați completează procesele de afaceri la fel ca un expert, dar în mai puțin timp, cu o precizie mai mare și o fracțiune din cost.

Roboții RPA operează interfața sistemelor la fel ca oamenii, pentru a prelua date și a manipula aplicațiile. Aceștia interpretează informații, declanșează răspunsuri și comunică cu alte sisteme, pentru a îndeplini o mare varietate de sarcini repetitive. Dar roboții nu dorm niciodată și nu greșesc niciodată. De asemenea, sunt capabili să imite multe, dacă nu toate, acțiunile utilizatorului uman. Aceștia se conectează la aplicații, mută fișiere și foldere, copiază și preiau date, completează formulare, extrag date structurate și semi-structurate din documente, copiază din browsere și multe altele.

Domenii de business automatizate cu tehnologia RPA:

Automotive

Horeca

Healthcare

Asigurări

Logistică

Producție

Retail

Telecom

Departamente din cadrul firmelor automatizate cu tehnologia RPA:

Vânzări

Marketing

Administrativ

HR

Contabilitate

Financiar

Tehnologie agnostică la:

Procese comune

Funcții de afaceri

Departamente

Activități umane

Activități alți roboți

Industrie

Aplicații

Sisteme software

Mai multe soluții Digitale