Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

ORTEC Workforce Scheduling

We leverage data&mathematics to create value for businesses and society at large

Beneficii

Descriere

ORTEC Workforce Scheduling

Planificarea forței de muncă îți modelează practicile operaționale. Organizația dvs. trebuie să aloce rapid și eficient oameni și resurse sarcinilor programate și să determine cât timp este alocat pentru fiecare sarcină. Disponibilitatea resurselor necesare și a forței de muncă este adesea esențială pentru reușita unui proiect, iar o planificare bună este esențială pentru a garanta că proiectele funcționează la timp și încadrate in buget.

Utilizați optim resursele dumneavoastră limitate

Este posibil să fi planificat perfect un proiect, până la ultimul detaliu, dar dacă programarea sau implementarea nu merge bine, acest fapt poate avea un impact direct și negativ asupra organizației, ceea ce clienții vor observa imediat. Alocarea persoanelor potrivite la locul potrivit la momentul potrivit pentru fiecare sarcină cu resursele de care au nevoie pentru a-și face treaba corect este o provocare foarte complexă. ORTEC este un jucător important în Planificare Avansata de zeci de ani. Soluțiile noastre combină o gamă largă de date pentru programarea perfectă a personalului și determinarea sarcinilor. De exemplu, puteți programa cu exactitate fiecare aspect al proiectelor complicate și puteți adapta planificarea, dacă este necesar. Prognoza este o parte esențială în acest sens. Software-ul nostru este deosebit de user-friendly și poate fi accesat și în cloud. Planificarea online și gestionarea forței de muncă vă permit să țineți imediat implicați pe toți cei interesați în ceea ce privește programările și să-i contactați folosind o aplicație mobilă. Aceste soluții vă permit, de asemenea, să luați în considerare dorințele și preferințele angajaților dvs. atunci când întocmiți planificările, asigurând eficiența acestora, stimulând totodată satisfacția angajaților.

De la elaborarea politicilor până la înregistrare și evaluare; ORTEC Workforce Scheduling sprijină întregul proces implicat în organizarea muncii și a personalului. Aplicația extrem de flexibilă poate fi configurată cu exactitate pentru a se potrivi proceselor din fiecare organizație, pentru a optimiza aceste procese și pentru a produce programe de personal eficiente și efecace. ORTEC Workforce Scheduling (ORTEC WS) acceptă o gamă largă de programe de lucru (inclusiv programe combinate part-time/full-time), variind de la programele ciclice și cele bazate pe oferte de disponibilitate până la planificarea personală complet automată. Aplicația oferă, de asemenea, opțiunea de generare centralizată sau descentralizată a programului de lucru. Toată această flexibilitate contribuie la un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională crescând implicarea și satisfacția angajaților.

Mai multe soluții Digitale