ORTEC Inventory Routing (OIR)

We leverage data&mathematics to create value for businesses and society at large

ORTEC Inventory Routing (OIR)

O soluție avansată pentru prognozarea cererii, reînnoirea stocurilor și planificarea și execuția rutelor

Soluția noastră oferă un avantaj competitiv care depășește capacitățile sistemelor ERP, TMS sau WMS.

În mediul dinamic al logisticii petrolului, gazelor și produselor chimice, punctualitatea, fiabilitatea și concentrarea pe nevoile clienților sunt esențiale. Întreprinderile se confruntă cu provocarea din ce în ce mai mare a așteptărilor în creștere, în timp ce reglementările de siguranță sunt din ce în ce mai stricte, iar fidelitatea clienților este din ce în ce mai greu de păstrat. În plus, există o nevoie reală de a combina prognoza, planificarea și execuția, astfel încât clienții să fie serviți la timp, costurile de transport și livrarile să fie echilibrate, volumul de muncă să fie distribuit în mod optim pe schimburi și să poată fi luate decizii inteligente pentru exceptiile din timpul zilei bazate pe date în timp real Pentru a rămâne în frunte și pentru a face față acestor provocări pe deplin, utilizarea sistemelor avansate de gestionare a transporturilor și a aplicațiilor de planificare avansată este esențială. De asemenea, este extrem de important să vă protejați eficiența costurilor operațiunilor dvs., având în vedere caracterul competitiv al industriei. Cooperarea dintre unitățile de afaceri și în cadrul lanțului de aprovizionare și o filozofie TIC centralizată sunt vitale pentru a rămâne rentabile. Cu toate acestea, cel mai important factor este să se acorde prioritate rentabilității investiției și să se selecteze o solutie dovedita in timp, care să fie scalabila si construita pentru strategia de dezvoltare a companiei.

ORTEC are ani de experiență în colaborarea cu o multitudine de companii și angajamentul nostru de a furniza cel mai bun produs de prognoză și rutare pentru industria de transport și logistică este de neegalat. Portofoliul nostru de clienți include o serie întreagă de companii de logistică - comercianți cu amănuntul, expeditori, furnizori de servicii logistice (4PL) și furnizori de servicii logistice (LSP).

Soluțiile noastre sunt extrem de robuste și sunt oferite toate optiunile de transport: vrac / lichid (compartimentat), mărfuri ambalate (paleți), containere, furnizori de rețele, comerț cu amănuntul și distribuție. Soluția ORTEC Inventory Routing este un instrument puternic care sprijină previziunea cererii și planificarea rutelor într-o gamă largă de sectoare de planificare a transporturilor și distribuției și sectoarelor de planificare a distribuției, unde numărul de produse este limitat și costurile implicate de productie  sau livrarea de produse este ridicat.

Urmărește-ne