Octavic PET

Flexible Industry 4.0 Solutions

Despre Companie

Octavic ajută fabricile să adune informații din zona de producție pentru a crește eficient, pentru a cuantifica mai bine KPI-urile pentru a îmbunătăți procesele și pentru a reduce risipa. Informațiile obținute în timp real, alături de o interfață umană flexibilă creează puntea necesară de legatură între cunoștințele umane și datele colectate automat, construind astfel fundația pentru Fabrica Inteligentă.

Compania Octavic este activă în industrii diverse: farmaceutică, automotive, medicală, FMCG, materiale de construcții.

La ora actuală compania are două sedii la Oradea, România și în Copenhaga, Danemarca.

Beneficiile sistemului

Oferă o parte mai mică sau mai mare din Industry 4.0 - Industrial Internet of Things. Adică Fabrica Inteligentă, care se diagnostichează singură.

Pentru industrie, umplem gapul de digitalizare în hala de producție, acolo unde ei creează valoarea.

Oferim date în timp real din hala de producție, oferim Big Data pentru analiza statistică. Credem că acum trăind era Industry 4.0, la fel ca și în anii '90, când am făcut trecerea la ERP pentru industrie.

Octavic PET

Octavic Production Efficiency Tracker(PET) este un sistem holistic care te ajută să obții informații despre activitatea în timp real a proceselor de producție. Scopul său este să vă ajute să vă atingeți obiectivele de producție mai rapid și a îmbunătăți programul de producție.

PET oferă un management al liniei de producție pentru procesele manuale și automatizate folosind un system distribuit de vizualizare a pierderilor și anomaliilor din producție folosind metodologiile Kaizen și Six Sigma.

Sistemul nu doar urmărește procesele de producție, ci și monitorizează toate acțiunile detaliate prin simpla adnotare a datelor.

Octavic PET poate fi implementat pe orice linie de producție. Este ușor adaptabil la ORICE industrie și ORICE nevoi particulare ale unei fabrici.

Urmărește-ne