Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Mejix - Solutii profesionale pentru magazinele online bazate pe Magento 2

eCommerce Solutions

Beneficii

Descriere

Pentru a începe să vinzi în mediul online, ai nevoie de o platformă de eCommerce. Printre cele mai răspândite platforme profesionale se regăsește Magento 2, care este ușor de gestionat, simplu de navigat și îți oferă un control sigur asupra site-ului web.

Dacă și tu vrei să câștigi vizibilitate, să atragi trafic relevant și să generezi multe vânzări, alege o soluție profesională pentru magazinele online și fă primii pași spre succesul afacerii tale!

Mejix este o companie specializată în dezvoltarea site-urilor web, care îți oferă soluții digitale pentru magazinul tău online. Indiferent că vine vorba despre strategie, creare, implementare sau mentenanță, Mejix este partenerul de încredere pe care îl cauți.

Ce este Magento 2?

Magento 2 este o versiune actualizată și îmbunătățită a platformei de comerț electronic Magento. Ea vine cu noi tehnologii și funcționalități avansate. Această versiune a fost dezvoltată în așa fel încât să fie compatibilă cu PHP 8, iar utilizatorii să poată beneficia de performanțe mai bune, având o viteză de încărcare cu 25% mai rapidă.

Magento 2 oferă, de asemenea, actualizări automate pentru site-urile de comerț electronic, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure de cele mai recente funcționalități, fără a fi nevoie să facă upgrade-uri manuale.

Alege servicii de dezvoltare Magento cu Mejix

Design și dezvoltare web - Crearea unui magazin online personalizat, în funcție de nevoile tale specifice. Aceasta include design-ul site-ului, dezvoltarea codului, integrarea funcționalităților avansate și multe altele.

Optimizare SEO - Pentru ca site-ul să fie cât mai ușor de găsit în motoarele de căutare, se recomandă optimizarea acestuia, atât din punct de vedere tehnic (viteză de încărcare, sitemap, funcționalitate), cât și al conținutului (titlu, structură, descriere, imagini).

Automatizare - Pentru eficientizarea anumitor procese și operațiuni, precum procesarea automată a comenzilor, a facturilor sau a livrărilor, gestionarea automată a stocului și a inventarului sau monitorizarea automată a prețurilor și a concurenței.

Integrare de platforme și aplicații - Magazinul online poate fi integrat cu diferite platforme și aplicații, precum soluții de plată, sisteme de gestionare a inventarului sau sisteme de management al relațiilor cu clienții (CRM). Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea experienței utilizatorilor și la creșterea eficienței operațiunilor de afaceri.

Mentenanță și suport tehnic - Etapa în care se verifică dacă site-ul funcționează corect și se alocă timp pentru rezolvarea eventualelor erori tehnice apărute în timp. Aceasta poate include actualizări de securitate, rezolvarea problemelor de performanță și multe altele.

Testare și optimizare a performanței site-ului - Site-ul trebuie testat și optimizat periodic pentru a ajunge să funcționeze la capacitate maximă. Acest proces implică teste de încărcare și performanță, analiza datelor și optimizarea codului.

Avantajele Magento 2 pentru un magazin online

Magento 2 vine cu o serie de avantaje importante pentru un magazin online, care pot îmbunătăți performanța site-ului și experiența utilizatorilor. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii:

Performanță superioară

Magento 2 este dezvoltat pentru a funcționa pe PHP 7.0, care oferă performanțe semnificativ mai bune decât versiunile anterioare de PHP. Aceasta permite o viteză de încărcare mai bună a paginilor, procesarea mai rapidă a tranzacțiilor și oferirea unei experiențe pozitive a utilizatorilor.

Flexibilitate și extensibilitate

Arhitectura platformei Magento 2 este una modulară, care permite dezvoltatorilor să construiască și să integreze noi module și funcționalități în site-ul de comerț electronic. Aceasta face ca Magento 2 să poată fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii tale.

Optimizare SEO eficientă

Magento 2 este optimizat pentru motoarele de căutare și pentru dispozitivele mobile, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ vizibilitatea site-ului și experiența utilizatorilor. Aceasta include elemente precum URL-uri optimizate, sitemap-uri, meta descrieri și tag-uri, precum și adaptabilitatea site-ului pentru dispozitivele mobile.

Managementul ușor al comenzilor și stocurilor

Magento 2 vine cu o serie de caracteristici care permit simplificarea managementului comenzilor și stocului, cum ar fi gestionarea inventarului, urmărirea stocului, notificarea automatizată a stocului scăzut și alte caracteristici de management al comenzilor. Aceste caracteristici fac ca gestionarea și menținerea magazinului online să fie mult mai eficiente și mai ușoare.

Securitate și suport

Magento 2 oferă securitate avansată și actualizări de securitate regulate, care protejează magazinul online împotriva atacurilor cibernetice și altor amenințări de securitate. De asemenea, există un suport extins și comunitatea dezvoltatorilor pentru Magento 2 este foarte activă, ceea ce poate ajuta la rezolvarea problemelor sau la implementarea de noi funcționalități.

Rolul platformei Magento 2 în digitalizarea afacerii

În era digitală actuală, magazinul online reprezintă o componentă esențială a strategiei de afaceri a oricărei companii care dorește să se mențină competitivă și să se extindă pe piață. Magento 2 este o platformă puternică și flexibilă de eCommerce care oferă o gamă largă de funcții și opțiuni pentru a construi și gestiona un magazin online de succes.

Utilizarea Magento 2 poate aduce o serie de beneficii afacerii, precum creșterea vizibilității online, îmbunătățirea experienței utilizatorului, gestionarea eficientă a stocului și a inventarului, automatizarea proceselor și analiza datelor pentru a lua decizii informate. Prin intermediul Magento 2, digitalizarea magazinului online poate fi simplă și eficientă, oferind afacerii posibilitatea de a se adapta la nevoile și cerințele pieței actuale.

Când vine vorba despre crearea unui magazin online, este important să colaborezi cu o companie specializată în web design, care are experiență și lucrează la un nivel calitativ, pentru a livra valoare și a asigura succesul site-ului tău. Mejix este o companie specializată în dezvoltare de site-uri web, cu o experiență de peste 18 ani, oferind soluții personalizate pentru nevoile afacerii tale. Intră în contact cu unul dintre specialiștii Mejix și începe călătoria ta digitală alături de o echipă implicată și de încredere!

Mai multe soluții Digitale