Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Inventiff Solutions

Creative digital solutions / with a sprinkle of human touch

Beneficii

Descriere

Cine suntem?

Suntem o agenție full-service specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții digitale personalizate pentru companii din Europa și SUA. Folosim un proces în 6 pași pe care l-am testat și rafinat pe parcursul a peste 60 de proiecte. Este bazat pe iterații rapide și prototipuri tangibile ce pot fi evaluate, testate și îmbunătățite. 

Ce servicii oferim?

1. Dezvoltare web

Folosim tehnologii front-end și soluții avansate pentru a crea aplicații scalabile, intuitive și performante. De la on-premise și cloud, oferim soluții complete de dezvoltare backend pentru web, mobile și desktop. De asemenea, folosim o combinație de testare manuală și automată pentru a ne asigura că soluțiile dezvoltate sunt performante și oferă o experiență plăcută. 

2. Dezvoltare de aplicații mobile

Dezvoltăm aplicații mobile cross-platform pentru care echipa noastră folosește cele mai bune frameworks. Am implementat un proces unic și personalizat pentru partea de documentare, strategie, UI & UX design, development și implementare, ceea ce ne ajută să construim aplicații mobile care sunt intuitive și se pliază pe nevoile clientului.

3. Dezvoltare WordPress

WordPress oferă o mulțime de functionalități cu ajutorul cărora putem crea website-uri complexe, personalizate și care sunt aliniate cu identitatea de brand a fiecărui client. Prezența digitală este extrem de importantă pentru orice companie, motiv pentru care ne asigurăm că rezultatul final este un website funcțional, ușor de utilizat și care arată bine din punct de vedere estetic.

4. Dezvoltare produse digitale

De la strategie la crearea MVP-ului, dezvoltare, testare și lansare finală, ajutăm clienții să-și transforme ideile inovative în produse digitale. Echipa noastră oferă suport de-a lungul întregului proces: validarea conceptului, stabilirea criteriilor de uzabilitate, arhitectura informației, dezvoltarea, testarea și lansarea. 

5. Digital marketing

Oferim servicii specializate de marketing prin elaborarea strategiilor de conținut personalizat, crearea campaniilor de publicitate plătită și gestionarea rețelelor sociale. Toate acestea contribuie la îmbunătățirea prezenței digitale a clienților noștri și îi ajută să ajungă la audiența potrivită prin diferite canale.

6. Securitate cibernetică

Punem la dispoziția clienților soluții avansate pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice care devin din ce în ce mai sofisticate. Echipa noastră furnizează strategii personalizate pentru minimizarea riscurilor și protejarea activelor digitale.

Ai o idee pe care vrei să o implementezi? Scrie-ne la hi@inventiff.io

Mai multe soluții Digitale