Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

HERMES Retail Execution

Retail Execution pentru maximizarea vânzărilor

Beneficii

Descriere

HERMES Retail Execution este considerată a fi una dintre cele mai bune soluții românești în domeniul Retail Execution. Prin integrarea tehnologiilor moderne de Inteligență Artificială și Recunoaștere a Imaginii în modulul HERMES AI Shelf Recognition, sistemul este acum capabil să identifice produsele prezente la raft (atât cele proprii, cât și cele ale concurenților) pe baza imaginilor foto, în timp real.

Cu această soluție, Transart sprijină atât echipa din teren, cât și managerii de Trade-Marketing, Vânzări și Marketing. Prin colectarea sistematică a datelor din teren și calculul automat al indicatorilor de performanță specifici (KPI – Share of Shelf, Facing, Price Verification, Out of Stock etc), echipa de conducere poate efectua analize ad-hoc și poate lua rapid decizii pentru a susține creșterea vânzărilor prin intermediul marilor retaileri (canalul offline). Tehnic, acest sistem poate fi integrat în platforme de business intelligence (cum ar fi Power BI, Tableau și Qlik), care facilitează prezentarea vizuală a datelor și permit realizarea de analize istorice, identificarea de tendințe și gestionarea alertelor, pentru a fundamenta decizii strategice menite să sporească eficiența și, în final, vânzările.

O parte dintre beneficii:

Oamenii de merchandising din teren, echipați cu HERMES pe tablete, colectează în timp real date și imagini, relevante pentru maximizarea vizibilității brandului tău în ultimul loc unde cumpărătorul poate fi influențat.

Colectează date din piața cu ajutorul chestionarelor, despre produsele proprii și despre concurență, care pot fi folosite pentru decizii strategice

Oferă informații necesare pentru un management eficient al prețurilor și promoțiilor

Verifică standardele de merchandising la raft, cum ar fi modul în care trebuie să arate planograma, spațiul la raft, plasări secundare, prezența materialelor promoționale și a produselor proprii și ale competiției etc.

Monitorizezi execuția la raft atât pentru produsele proprii cât și ale concurenței și te asiguri că strategia ta de in-store marketing este aplicată întocmai, maximizând astfel impactul pe vânzări, pe canalul MT (Modern Trade).

Te asiguri că în cele mai importante hipermarketuri nu ratezi vânzări din cauza unei execuții defectuoase la raft sau a lipsei produselor din stoc și că toate condițiile pe care le-ai negociat cu retailerii sunt respectate întocmai.

Vizitezi virtual, rapid, oricând și orice magazin pe ale cărui rafturi este expusă marfa ta, vezi exact cum este expusă marfa proprie comparativ cu concurența și iei decizii cu impact chiar de a doua zi.

Pe lângă toate aceste funcționalități premium din zona de Retail Execution, poți crește eficiența oamenilor din teren implementând și cel mai performant software de automatizare dedicat activității agenților de vânzări - HERMES SFA, lider în Romania.

Module

Supervizor

Retail Execution

Image Recognition

Foto & Multimedia

Dashboard & Analytics

Back-Office

Mai multe soluții Digitale