Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

EasyPlan

Soluția Completă pentru Gestionarea Clinicilor Stomatologice

Beneficii

Descriere

Transformă-ți clinica stomatologică cu EasyPlan, software-ul nostru inovator de management destinat să îți optimizeze procesele și să maximizeze profitul fără costuri adiționale în marketing.

EasyPlan este dedicat îmbunătățirii fluxului de lucru al clinicilor stomatologice, asigurând vizibilitate completă și oferind pacienților cea mai bună experiență posibilă. Fondată în 2020, EasyPlan a fost inspirată de nevoia clinicilor de a gestiona eficient planurile de tratament, trecând de la hârtie la digital.

Funcționalități și Avantaje:

  • Programările Pacienților: Simplifică gestionarea programărilor pentru a evita suprapunerea sau pierderea acestora.
  • Notificări Automatizate: Trimite notificări SMS pentru confirmarea sau reprogramarea vizitelor, economisind timp pentru recepție.
  • Planuri de Tratament: Urmărește și gestionează planurile de tratament ale pacienților pas cu pas.
  • Istoricul Interacțiunilor: Accesează rapid istoricul complet al interacțiunilor cu pacienții.
  • Plăți: Gestionează eficient plățile pacienților.
  • Printarea Documentelor: Printează rapid documentele necesare pentru pacienți.
  • Stocare Nelimitată: Beneficiază de stocare nelimitată pentru poze și radiografii.
  • Rapoarte de Management: Generează rapoarte detaliate pentru o mai bună înțelegere a performanței clinicii.

Valoarea EasyPlan: EasyPlan aduce valoare clinicilor stomatologice prin reducerea pierderilor financiare cauzate de anulările programărilor și prin creșterea eficienței operaționale. Prin identificarea pacienților cu tratamente costisitoare și prioritizarea lor, EasyPlan contribuie la maximizarea veniturilor și la îmbunătățirea experienței pacienților. Sistemul nostru avansat de notificare prin SMS automatizat ajută la reducerea timpului petrecut de personalul clinicii în confirmarea programărilor, economisind astfel resurse valoroase. Utilizând EasyPlan, clinica ta poate înregistra o creștere a veniturilor de cel puțin 40%.

Utilizatori: EasyPlan este ideal pentru toate tipurile de clinici stomatologice, de la cele mici până la rețele de clinici mari. Toți membrii echipei, inclusiv doctori, asistenți, recepție, manageri și administratori, utilizează același software, facilitând gestionarea integrată a datelor pacienților.

Planuri și Prețuri: EasyPlan oferă două planuri de abonament: Freemium și Premium. Planul Freemium include funcționalități de bază pentru programare, în timp ce planul Premium oferă acces la toate funcționalitățile software-ului. Prețul variază în funcție de perioada selectată (un an sau doi ani).

Securitate și Accesibilitate: Respectăm regulile GDPR, asigurând securitatea datelor pe serverele Microsoft Azure și oferind accesibilitate de pe toate dispozitivele (telefon, tabletă, calculator).

Suport și Training: Oferim suport clienților atât online, cât și în persoană, inclusiv training și implementarea celor mai bune practici de management al clinicilor.

Povești de Succes: Numeroase clinici ne-au acordat încrederea lor și au înregistrat îmbunătățiri semnificative în gestionarea operațiunilor și satisfacția pacienților folosind EasyPlan. Testimonialele clienților noștri confirmă eficiența și impactul pozitiv al software-ului nostru.

Transformă-ți clinica stomatologică cu EasyPlan și oferă pacienților tăi cea mai bună experiență posibilă. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre cum EasyPlan poate revoluționa modul în care gestionezi clinica ta!

Mai multe soluții Digitale