Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

E-Learn Design

Platforma de cursuri si formare a angajaților pentru afacerile mici si mijlocii

Beneficii

Descriere

E-Learn Design – Platforma de cursuri si formare a angajaților pentru afacerile mici si mijlocii

E-Learn Design este un Sistem de Management al învățării de ultimă oră creat pentru a ajuta afacerile mici și mijlocii prin furnizarea unei opțiuni de externalizare rentabile pentru companiile fără un departament de formare intern.

E-Learn Design oferă, de asemenea, oportunitati excelente si pentru companiile cu departamente de training, ajutându-le cu platforma de învățare online pentru a contribui la creșterea performanței personalului și la digitalizarea materialelor de instruire.

Caracteristici ale platformei E-Learn Design:

1. Incarcare de Cursuri in format Scorm Curs și PDF: Încărcați cu ușurință cursurile existente Scorm și materialele PDF cu doar câteva clicuri. Platforma noastră asigură un proces fără probleme pentru încorporarea conținutului de instruire.

2. Integrarea chestionarelor: Îmbunătățiți experiența de învățare cu chestionare. Încărcați separate sau integrați chestionarele fără probleme în cursurile dvs., pentru a evalua și consolida cunoștințele angajaților.

3. Personalizarea continutului: Indiferent dacă aveți materiale preexistente sau aveți nevoie de cursuri personalizate, platforma noastră se ocupă de ambele scenarii. Va puteti încărca fără efort propriul conținut sau puteti colabora cu noi pentru cursuri personalizate.

4. Analiza performantei utilizatorilor: Platforma are implementata instrumente de analiză pentru a urmări implicarea și performanța utilizatorilor, ajutându-vă să înțelegeți modul în care angajații interacționează cu materialele de instruire si cu ințelegerea acestora.

5. Soluții Mobile E-Learning: Platforma noastră a fost dezvoltată și optimizată pentru învățarea mobilă, permițând angajaților să acceseze materiale de instruire oricând, si oriunde. Acest lucru este deosebit de valoros în mediul de lucru mobil-centric de astăzi.

6. Training Online: Oferiți sesiuni de formare online, live, conduse de instructor, pentru a suplimenta cursurile de e-learning. Acest lucru oferă o abordare de învățare mixtă pentru o experiență mai interactivă.

De ce să alegeți E-Learn Design?

  • Soluții de formare accesibile: Bucurați-vă de un departament de instruire intern, chiar și atunci cand nu vă permiteți. Platforma noastră oferă opțiuni de externalizare rentabile pentru întreprinderile mici și mijlocii. De asemenea oferim crearea de cursuri personalizate si digitalizate pentru companiile care deja au departament de training.
  • Interfață usor de folosit: Platforma noastră intuitivă asigură o experiență de învățare lină pentru administratori și angajați, reducând curba de învățare și optimizând performanta angajatilor.
  • Opțiuni de personalizare: Platforma E-Learn Design a fost adaptată pentru a satisface nevoi de instruire specifice fiecărei companii, oferind flexibilitatea necesară de la conținut la evaluări si planul de performanta.

Mai multe soluții Digitale