Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

dp-Payroll

O organizație în continuă dezvoltare are nevoie de un soft performant de salarizare

Beneficii

Descriere

Salarizarea și raportarea către stat într-o singură aplicație

dp-Payroll este o soluție profesională pentru managementul salarizării personalului. Aceasta asigură administrarea eficientă și completă a datelor contractuale ale angajaților. Totodată, aplicația permite gestionarea structurată a culturii organizaționale a companiei, colectează și procesează datele de pontaj, concediile, delegațiile, bonusurile și primele etc. Soluția dp-Payroll este configurabilă, iar prin intermediul ei se administează fluturașii de salariu pentru aproximativ 300.000 de angajați din mediul privat din România.

Folosește dp-Payroll pentru a:

 • crea o raportare unificată;
 • automatiza plata salarială a angajaților;
 • planifica și înregistra sesiunile de plată în avans;
 • crea o bază de date unificată privind consolidarea informațiilor;
 • administra sesiunile de plăți din cadrul unei luni;
 • genera statele de plată ale angajaților;
 • deține istoricul angajaților;
 • distribui cheltuielile salariale pe mai multe centre de cost;

Aplicația dp-Payroll conține următoarele module:

 1. dp-Calcul Standard

Asigură minimul de funcționalități necesare unei companii pentru calculul salarial pornind de la salariul brut în lei din contractul angajaților.

 1. dp-Rapoarte

Pune la dispoziție utilizatorilor un sistem complex de raportare prin care se pot crea și genera atât rapoartele adresate managementului cât și cele adresate autorităților statului.

 1. dp-Calcul Non-Standard

Permite calcularea și păstrarea datelor cu privire la negocierea salariilor pornind de la o valoare netă în lei, netă în valută și / sau brută în valută.

 1. dp-Fișă de Pontaj

Permite generarea fișierelor lunare de pontaj pornind de la o machetă Excel. Fișierele astfel exportate se completează de către pontatori, urmând ca apoi să fie integrată în calculul de salarii.

 1. dp-Distribuție pe Centre de Cost

Este util în cazul companiilor în care un angajat lucrează în aceeași lună pe mai multe centre de cost și se dorește defalcarea costurilor aferente.

 1. dp-Note Contabile

Permite exportul către sistemul financiar al companiei, a înregistrărilor contabile aferente plății salariilor, calculelor de TVA, precum și a altor operațiuni de plată / încasare din cadrul companiei.

 1. dp-Corecții Calcul

Permite utilizatorului refacerea (corectarea) calculului salarial aferent unei luni anterioare și re-generarea întregii raportări lunare.

 1. dp-Plăți prin Bancă

Modulul dp-Plăți prin Bancă permite generarea fișierului de plată a salariilor în formatul solicitat de bănci.

 1. dp-Taxe

Permite generarea fișierelor de export, reprezentând plăți electronice ale taxelor angajaților și angajatorului direct în conturile bugetare.

 1. dp-Rețineri Salariale

Modulul permite gestionarea reținerilor din salariul net al angajaților și exportul bancar pentru plata acestor rețineri (dacă este achiziționat și modulul dp-Plăți prin Bancă).

 1. dp-Fluturași via e-mail

Acest modul oferă posibilitatea de a transmite prin e-mail fluturașii de salarii către angajați în format pdf.

 1. dp-Rapoarte Complexe

Permite generarea automată a unui set (grup) de rapoarte deja create și / sau crearea automată de dash board-uri pe baza datelor din sistem.

 1. dp-Plăți în Avans

Permite colectarea datelor aferente fiecărei sesiuni de plată (ex: avansurile pentru concediile de odihnă), iar după închiderea sesiunii emite rapoarte specifice și fișierul pentru plata prin bancă.

 1. dp-Unificare Registrul Salariaților

Aplicația permite unificarea fișierului xml sau rvs aferent Registrului Salariaților, generat fie din alte aplicații, fie din altă bază de date dp-Payroll, fie din aplicația pusă la dispoziție ITM.

 1. dp-Unificare Declarația D112

Aplicația permite unificarea fișierului xml aferent declarației 112, generat fie din alte aplicații, fie din altă bază de date dp-Payroll, fie din aplicația pusă la dispoziție de ANAF.

 1. dp-Avertizări

Modulul permite utilizatorului să își creeze propriile avertizări, care se vor afișa în momentul accesării aplicației.

 1. dp-Dublă Autentificare

dp-Payroll permite autentificarea utilizatorilor în 2 pași prin intermediul aplicației mobile Google / Microsoft Authentificator sau prin cod de acces transmis pe mail.

 1. dp-Consolidare

Oferă posibilitatea clienților care gestionează mai multe firme din cadrul unui grup / companii, de a exporta într-un singur raport informații de la toate companiile.

 1. dp-Statistică INS

Permite completarea automată a câmpurilor din cele 3 tipuri de formulare, TS, LV, S3. Modulul de statistică se configurează 1 singură dată în momentul implementării acestuia.

Mai multe soluții Digitale