Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

DineMarket Marketplace

Beneficii pentru producătorii locali și restaurante

Beneficii

Descriere

Cu o experiență de peste 8 ani pe piața din SUA, DineMarket ajunge și în România, cu scopul de a ajuta producătorii locali să-și îmbunătățească prezența online și să se adreseze unui public mai larg.

Potrivit statisticilor, Dine Market reușește să ajute restaurantele să reducă consumul cu materie primă cu peste 15%, dar și risipa de alimente.

Ce este Dine Market?

DineMarket este primul marketplace B2B care conectează producătorii locali cu restaurantele, simplificând procesul de achiziție a produselor locale în industria ospitalității.

Acesta permite restaurantelor să cumpere la fel ca și înainte, însă mult mai eficient, deoarece are toți producătorii locali într-un singur loc și pe o singură factură. Un alt plus ar fi că reprezentanții restaurantelor pot să compare prețurile produselor oferite de aceștia.

Viziunea DineMarket este de a transforma industria de servicii alimentare, prin crearea unei piețe integrate, transparente și eficiente, care aduce împreună cumpărători și furnizori, consolidând relații profesionale de lungă durată.

Beneficiile DineMarket pentru producătorii locali

Platforma DineMarket se adresează producătorilor locali, care nu au încă o prezență în mediul online și vor să-și extindă orizonturile spre un segment țintă mai mare sau care vor să-și extindă prezența online. Descoperă mai jos care sunt beneficiile producătorilor locali care aleg să vândă prin Dine Market:

  1. Prezența online într-un timp scurt și fără efort
  2. Site de prezentare, magazin online personalizat și campanii de digital marketing personalizate
  3. Acces la un public mai larg de potențiali clienți
  4. Promovare pe diferite canale online
  5. Digitalizarea producătorilor local

Beneficiile DineMarket pentru restaurante

Aprovizionarea restaurantelor cu produse proaspete de la producătorii locali este mai simplă ca niciodată. Află care sunt avantajele restaurantelor care aleg să comande online prin Dine Market:

  1. Plasarea unei singure comenzi, chiar dacă achiziționezi de la mai mulți producători
  2. Compararea prețurilor produselor într-un loc centralizat
  3. Economisirea de timp și costuri
  4. Gestionarea tuturor comenzilor în doar câteva minute printr-o interfață simplă
  5. Analizarea performanței companiei prin rapoarte detaliate de pe mobil sau desktop

Digitalizarea producătorilor locali cu ajutorul platformei DineMarket

Orice producător local are ocazia să-și creeze o prezență online prin DineMarket, pe baza unui abonament lunar. Digitalizarea producătorilor locali implică crearea unui site sau magazin online, prezența pe marketplace și promovarea prin diferite canale digitale de marketing, care ajută la creșterea vizibilității în mediul online și nu numai.

DineMarket folosește Inteligența Artificială pentru automatizarea proceselor recurente. Astfel, produsele sunt importate rapid pe platformă, iar descrierile sunt realizate luând în considerare câteva informații de bază.

Dacă crezi că digitalizarea afacerii tale este o soluție oportună, echipa Mejix poate să te ajute prin oferirea tuturor informațiilor de care ai nevoie pentru a face demersurile.

Concluzii

Echilibrarea costurilor operaționale, menținerea retenției angajaților și instruirea lor, precum și oferirea unei experiențe culinare de înaltă calitate la prețuri accesibile poate fi o provocare semnificativă.

Fie că ai nevoie să comanzi legume proaspete, lactate, carne sau fructe de sezon, DineMarket este principala piață agro care îți oferă o soluție la toate nevoile tale în materie de alimente prețioase, de calitate superioară.

Dezvoltat de către echipa Mejix, platforma DineMarket are o interfață intuitivă, ușor de navigat și de gestionat atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. Marketplace-ul îți pune la dispoziție funcționalități relevante, pentru ca tot procesul să fie transparent și echitabil pentru toate părțile implicate.

Începe să economisești timp, să reduci costurile, să eviți erorile și să aduci la minim risipa de alimente, cu ajutorul DineMarket!

Mai multe soluții Digitale