Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

CROSSPOINT

Full customized solution

Beneficii

Descriere

Ce face Crosspoint WMS?

Crosspoint oferă o viziune completă asupra operațiunilor din depozit. Este proiectat să optimizeze și să automatizeze operațiunile de colectare de date.

Crosspoint este un instrument pentru managementul depozitului, un sistem capabil să urmărească stocurile după criteriile selectate: deținător, furnizor, produs, zonă, locație etc. Sistemul semnalizează, utilizatorilor desemnați, depășirea parametrilor de alertă.

Crosspoint organizează activitatea logistică și impune urmărirea regulilor definite de către utilizatorii de tip administrator.

Excepțiile necesită aprobarea nivelurilor superioare de utilizator și mențin o trasabilitate a frecvenței lor.

Crosspoint permite alocarea și monitorizarea activității resurselor din depozit.

Crosspoint menține date istorice de trasabilitate ce sunt folosite în modulele de analiză și raportare oferind o imagine transparentă a indicatorilor de performanță și a variației acestora. 

Cine poate folosi Crosspoint WMS

Crosspoint este destinat firmelor care vor să optimizeze și monitorizeze activitățile logistice sau de producție.

Crosspoint este proiectat să raspundă în mod dinamic necesitatilor companiilor care activeaza in domeniile:

  • distribuție;
  • operatori logistici;
  • servicii;
  • retail;
  • producție (discretă și în flux).

Crosspoint se integrează cu sistemele IT existente în companie în funcție de necesitățile fiecărui proiect, având capacitatea de a fi întreținut complet separat.

Datele captate prin procesele specifice pot fi transferate în timp real către sistemele ce gestionează stocurile din punct de vedere financiar.

Trasabilitatea și managementul de stoc sunt întreținute din perspectiva operațiunilor efective nu a urmării scriptice.

Crosspoint este destinat companiilor ce doresc un mai bun control și un mod de definire al regulilor logistice ce țin de relația cu furnizorii și clienții acestora. Setul de reguli definit este ușor configurabil în timp și oferă certitudinea unor indicatori de performanță ridicați. 

Aplicaţia Crosspoint este destinată automatizării activităţilor de gestiune din cadrul depozitelor clientului.

Terminalele comunică în permanenţă cu baza de date prin intermediul reţelei wireless.

Crosspoint permite monitorizarea, direcţionarea şi îmbunătăţirea fluxurilor logistice la nivelul unui număr nelimitat de locaţii de depozitare, fiecare înzestrată cu o hartă administrabilă în sistem şi cu un set de reguli alocate fiecărui flux.

Structura aplicaţiei este modulară. Sunt incluse peste 500 de funcţionalităţi de bază ce pot fi activate în funcţie de specificul activităţii beneficiarului. Acestea pot fi adaptate cerinţelor specifice, însă integrarea lor în fluxurile existente minimizează timpii alocaţi personalizărilor şi testelor de acceptanţă.

Pentru companiile cu activități complexe sau care vor să îşi îmbunătăţească anumite arii ale logisticii, sunt disponibile module opţionale ale suitei.

Deşi sunt opţionale, unele dintre acestea pot fi identificate ca fiind critice în proiect şi fac scopul implementării iniţiale, altele ţin de o maturitate a utilizării suitei şi pot fi activate oricând, ulterior.

În cadrul acestor module, alte 400 de funcţionalităţi fac posibilă implementarea de multiple scenarii.

Mai multe soluții Digitale