Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

CORTEX

Demand Signal Management System

Beneficii

Descriere

CORTEX este o platformă unică și inovativă pentru evaluarea rapidă a performanței multiplelor tale canale de vânzări și distribuție.

Transart CORTEX integrează datele de sell-out de la distribuitori indiferent de ERP-ul pe care îl folosesc, iar apoi le unifică, curăță, consolidează și transformă în rapoarte grafice și

interactive cu ajutorul cărora poți analiza cu ușurință toate datele de vânzare.

Acest instrument este necesar pentru a menține un avantaj competitiv, deoarece permite producătorilor să vadă și să înțeleagă imaginea completă a rezultatelor vânzărilor lor și să acționeze în funcție de situația actuală de pe piață.

CORTEX îmbunătățește semnificativ relația de colaborare dintre un producător și distribuitorii săi și îi ajută pe aceștia să își coordoneze eficient activitățile comune.

Demand Signal Management este un sistem dedicat producătorilor care colectează date despre cererea din piață din mai multe surse externe și interne de informații acestea urmând să fie apoi organizate pentru a fi ușor de administrat, raportat și analizat.

Un sistem DSiM precum CORTEX presupune un întreg proces de bune practici de integrare și curățare automată a datelor externe de sell-out de la distribuitori cu datele interne de vânzări, previziuni, sell-in cu ajutorul cărora producătorii au acces facil la rapoarte utile pentru a analiza rapid zonele afacerii unde este necesară o acțiune imediată.

Demand Signal Management este util pentru a oferi acces mai rapid la mai multe informații importante care pot fi folosite pentru a îmbunătăți relațiile cu distribuitorii, a maximiza rentabilitatea investițiilor, a eficientiza operațiunile interne sau pentru a îmbunătăți performanța în toate etapele lanțului de aprovizionare. Totodată, CORTEX DSiM oferă producătorilor o fundație solidă pentru analize comerciale și previziuni, dar și un sprijin important pentru luarea celor mai bune decizii pentru companie de către diverse departamente sau echipe.

DSiM reduce substanțial pierderile de timp asociate cu eficientizarea procesului de colectare a datelor. În plus, validarea datelor și automatizarea procesului de curățare va salva nenumărate ore petrecute în urmărirea și corectarea erorilor din date.

Utilizarea unui sistem DSiM schimbă jocul pentru producătorii care îl folosesc fiindcă au acces la volum mare de date corecte, prezentate sub forma unor rapoarte ușor de înțeles. Astfel, producătorii din industria FMCG, cosmetică, farmaceutică, construcții sau chimică, dar și din alte domenii de activitate, obțin un avantaj competitiv major pe care îl vor folosi pentru a-și crește vânzările pe toate canalele de distribuție.

Totodată, în Transart CORTEX, se pot aduce date de vânzări de la cei mai importanți retaileri IKA și LKA pentru a le oferi producătorilor mijloacele de a înțelege performanța vânzărilor lor în Modern Trade.

Mai multe soluții Digitale