Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

AiVA

Bringing A.I. to Life

Beneficii

Descriere

Artificial Intelligence Visual Analytics srl (AiVA) este un startup de deep-tech axat pe crearea de soluții cu Inteligență Artificială care ajută clienții să-și monetizeze infrastructura CCTV prin deblocarea datelor care sunt colectate, dar care nu sunt niciodată utilizate.

Shrinkage Prevention:

Inteligența Artificială de la AiVA permite magazinelor să monitorizeze furturile în timp real pentru a ajuta la prevenirea pierderilor la casele de marcat automate. Cu această soluție clienți pot să își crească veniturile și să reducă pierderile prin reducerea evenimentelor „fără scanare” la casele de marcat automate. Inteligența Artificială de la AiVA în caz de neregularități trimite o alertă discretă gardianului care monitorizează casele de marcat automate, astfel încât experiența generală a clienților să fie netulburată. Monitorizarea este făcută fără întreruperi. 

Customer Behavior:

Inteligența Artificială de la AiVA oferă magazinelor de retail capacitatea de a înțelege și de a înregistra comportamentele clienților. Inteligența Artificială identifică timpul de „ședere” al fiecărui client la rafturi, pentru a vă ajuta să identificați și să monetizați rafturile populare. Analiza legată de floor-plan ajută la înțelegerea căilor pe care clienții le parcurg în interiorul magazinului.

Queue-Length Monitoring:

Inteligența Artificială de la AiVA permite magazinelor de retail să monitorizeze lungimea cozii de la casele de marcat în timp real pentru a ajuta managerii de magazine să ia decizii operaționale, precum deschiderea caselor de marcat suplimentare numai atunci când sunt necesare.

Demographic Analysis: 

Inteligența Artificială de la AiVA permite mall-urilor și magazinelor să monitorizeze și să evalueze în timp real numărul exact al clienților care intră în sediul lor.

Out-Of-Stock: 

Inteligența Artificială de la AiVA oferă magazinelor capacitatea de a reduce articolele epuizate de pe rafturi folosind infrastructura lor CCTV existentă sau folosind camere speciale. Inteligența Artificială monitorizează rafturile în timp real și trimite alerte persoanei responsabile pentru umplerea rafturilor goale.

Traffic Monitoring: 

Inteligența Artificială de la AiVA permite administrației orașelor să monitorizeze traficul în timp real pentru a ajuta la prevenirea congestionării și blocajelor prin detectarea evenimentelor anormale la intersecții și pe străzi. 

Parking Monitoring

AiVA permite autorităților să monitorizeze locurile de parcare și să urmărească nivelurile de ocupare și/sau infractorii în timp real. Inteligența Artificială vă ajută să urmăriți durata de parcare a fiecărui vehicul de îndată ce parchează și să urmăriți parcările neautorizate în locuri rezervate persoanelor cu handicap.

Mai multe soluții Digitale