UCMS by AROBS

Soluții software de HR și Salarizare

UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 26 de ani pe piața din România.

Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurselor umane și al salarizării pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT.

Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.

Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 800 de angajați.

 

Despre True HR & dp-Payroll

True HR este o soluție software digitală cu foarte multă experiență pe piață în administrarea de personal și pontaje. Construit atent cu funcționalități multiple, scopul acestuia este de a ajuta la facilitarea administrării sarcinilor din departamentele de resurse umane, o bună parte din ele automatizându-le. Flexibilitatea softului este un mare avantaj. Se poate interveni cu ușurință asupra funcționalităților și se poate jongla cu datele colectate astfel încât să se găsească forma de lucru optimă pentru angajați.

dp-Payroll este o soluție software cu 26 ani de experiență în gestionarea proceselor departamentului de salarizare. Scopul final al soluției este de a ușura și a automatiza procesele departamentelor de salarizare, minimizând timpul necesar fiecărei activități. dp-Payroll asigură administrarea eficientă și completă a datelor contractuale ale angajaților și colectează și procesează datele de pontaj, concedii, rețineri etc.

Vizualizează site-ul