JuniorMind

Construim echipe de dezvoltare software!

JuniorMind

JuniorMind ajută companiile să-și extindă sau să-și creeze de la zero echipe de dezvoltare software.

Înființată în 2015, JuniorMind a pornit de la o problemă pe care membrii fondatori au observat-o și se confruntau cu ea de câțiva ani: e din ce în ce mai greu să găsești și să angajezi programatori bine pregătiți.

Pe măsură ce digitalizarea cuprinde tot mai multe procese și industrii, nevoia de programatori continuă să crească. Universitățile și sistemul clasic de învățământ nu reușesc să facă față cererii.

JuniorMind vine cu o soluție pentru această problemă oferind servicii de selectare și formare specializată a programatorilor pe tehnologiile și cerințele companiilor partenere.

Echipa JuniorMind e formată din oameni cu zeci de ani experiență în dezvoltarea de software.

De-a lungul timpului am format numeroase echipe de programatori:

  • de la zero sau pornind de la un nucleu de programatori existent în cadrul companiei partenere;
  • pe tehnologii folosite deja de parteneri pe proiectele lor sau formarea de echipe pe tehnologii noi, unde partenerii nu aveau încă experți angajați în companie.

Ca și tehnologii focusul nostru e pe aplicații web (diverse limbaje și framework-uri) și aplicații desktop în .Net.

Printre companiile cu care colaborăm se numără: Terapia, SDL, Fortech, PixelData, Temasoft, Beck et al, Click Soft, Bisstech, MH Soft Platform.

Clienții noștri dezvoltă software pentru o paletă largă de industrii și domenii, incluzând: securitatea rețelelor, medicină, farmaceutică, traduceri, gestiunea resurselor și automatizarea proceselor.

Vizualizează site-ul