Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Tot ce merită să știi despre prima bancă 100% digitală din România: Salt Bank 


Prima bancă digitală în România
Tot ce merită să știi despre prima bancă 100% digitală din România: Salt Bank 


Sursa: https://enginebystarling.com/case-studies/salt/

 

Lansată în aprilie 2024, Salt Bank, subsidiară a Băncii Transilvania, a intrat pe piața românească cu o viziune inovatoare și ambițioasă: să redefinească experiența bancară digitală. Având la bază tehnologia avansată a platformei Engine, Salt Bank oferă clienților săi o aplicație mobilă modernă și intuitivă, menită să simplifice gestionarea finanțelor personale.

Cu un start impresionant de 80.000 de preînregistrări, Salt Bank și-a demonstrat deja potențialul de a deveni un lider în sectorul neobăncilor din Europa de Sud-Est. Aplicația oferă conturi tranzacționale în lei și în 16 valute străine, onboarding automatizat și funcționalități inovatoare privind conturile de economii, analiza cheltuielilor și card control.

Colaborarea strânsă cu Engine și GFT, alături de angajamentul echipei din București, a permis realizarea unei implementări rapide și eficiente. Salt Bank aduce astfel o combinație ideală între agilitatea unui fintech modern și securitatea unei bănci reglementate, transformând modul în care românii interacționează cu băncile.

Noua aplicație iese în evidență și prin modul în care comunică cu publicul și intensitatea cu care s-a promovat în toate mediile. Leneșul prezent în reclama lor a stârnit un val de discuții în mediul online, devenind subiect de interes atât pentru profesioniști, cât și pentru glumele de pe internet.

 

Fiind prima bancă 100% digitală din România, Salt Bank se adresează în primul rând tinerilor profesioniști din mediul urban, oferind nu doar servicii bancare, ci și soluții inovatoare pentru economisire și investiții. Pe măsură ce își dezvoltă serviciile, Salt Bank își propune să fie un lider inovator în domeniul bancar digital din România, și să consolideze această poziție prin inovație continuă și adaptare la nevoile clienților. Sursa: https://enginebystarling.com/case-studies/salt/
 

66 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare