Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

SoftOne lansează SHOPRANOS, o nouă platforma eCommerce B2B, în România

SHOPRANOS reprezintă o platformă inovatoare, ce încorporează funcţionalităţi avansate de inteligenţă artificială ce permite companiilor să creeze fără efort conţinut pentru magazinul online sau să îl îmbunătăţească pe cel existent.
SoftOne lansează SHOPRANOS, o nouă platforma eCommerce B2B, în România


 

  • SoftOne România, parte din SOFTONE Group, lider în furnizarea de soluţii business software în Grecia şi Europa de Sud-Est lansează SHOPRANOS, o nouă platformă eCommerce B2B pe piaţa din România.
  • SHOPRANOS oferă companiilor din zonele de distribuţie si producţie posibilitatea de a dezvolta cu uşurinţă un magazin online.
  • Platforma susţine creşterea vânzărilor online şi oferă clienţilor cea mai bună experienţă de cumpărare.

„Lansarea platformei eCommerce B2B, SHOPRANOS pe piaţa din România întăreşte angajamentul SoftOne în a oferi clienţilor noştri soluţii avansate şi inovatoare. Prin intermediul noii soluţii, vrem să satisfacem în totalitate cerinţele tot mai exigente ale pieţei eCommerce, dar şi să minimizăm eforturile clienţilor noştri în dezvoltarea unui magazin online B2B, fructificând la maximum potenţialul inteligenţei artificiale”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România

SHOPRANOS reprezintă o platformă inovatoare, ce încorporează funcţionalităţi avansate de inteligenţă artificială ce permite companiilor să creeze fără efort conţinut pentru magazinul online sau să îl îmbunătăţească pe cel existent. Soluţia este disponibilă în Cloud, printr-un abonament anual şi elimină necesitatea investiţiilor mari în infrastructura hardware, precum şi costurile ridicate de mentenanţă. 

Platforma se evidenţiează prin flexibilitatea şi scalabilitatea sa, fiind potrivită pentru toate companiile, indiferent de dimensiune. Are opţiuni nelimitate de personalizare şi capacitatea de a crea conţinut actualizat în 30 de limbi, indiferent de volumul catalogului de produse, prin utilizarea inteligenţei artificiale. SHOPRANOS permite lansarea rapidă a magazinului online B2B datorită funcţionalităţilor şi a setărilor predefinite, oferind totodată posibilitatea de a adăuga uşor şi rapid noi funcţionalităţi, pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Platforma susţine integrarea cu orice soluţie ERP sau CRM disponibilă pe piaţă pentru automatizări complete, precum şi integrare cu Google Analytics pentru control complet asupra shop-ului online. 

Despre Grupul SOFTONE: SOFTONE este cel mai mare grup de companii business software din Grecia, având 9 unităţi de business, peste 680 de angajaţi şi o reţea extinsă cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 80.000 de clienţi în 4 ţări (Grecia, Cipru, Bulgaria şi România). Bazându-se pe o vastă experienţă de business, Grupul SOFTONE dezvoltă soluţii Cloud de ultimă generaţie şi aplicaţii de mobilitate a afacerilor care susţin transformarea digitală a companiilor moderne.

Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/softone-lanseaza-shopranos-o-noua-platforma-ecommerce-b2b-in-romania-22382814

53 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare