Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

REVISAL va fi înlocuit, două oferte pentru noul sistem informatic al Registrului general de evidență a salariaților

Valoarea contractului a fost estimată la 53,53 milioane de lei, fără TVA
REVISAL va fi înlocuit, două oferte pentru noul sistem informatic al Registrului general de evidență a salariaților

Vodafone Romania și asocierea formată din Flame Data Technologies (lider), Adamo Technology, Digitalix Systems, Frontal Integrateg Solutions și Softcentric Development s-au înscris la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru Registrul general de evidență a salariaților, care, potrivit caietului de sarcini, va permite creșterea gradului de digitalizare a instituției și furnizarea de servicii digitale de înaltă calitate cetățenilor, angajaților și angajatorilor.

Denumit Reges-Online, proiectul este parte a programului Reforma Evidenței și Monitorizării Relațiilor de Muncă, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Valoarea contractului a fost estimată la 53,53 milioane de lei, fără TVA. Contractul va avea o durată de 6 ani de la data atribuirii.

Subcontractantul Vodafone Romania este Maguay Computers.

Inspecția Muncii se află în subordinea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și are rolul de a coordona și exercita activitatea de control în domeniul relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă, precum și al supravegherii pieței produselor din domeniul de competență.

Atribuțiile instituției, stabilite în baza Legii 108/1999 pentru înființarea și organizarea Inspecției Muncii, se referă atât la furnizarea de informații angajatorilor și salariaților cu privire la mijloacele de aplicare a prevederilor legale în domeniile de competență a Inspecției Muncii, cât și la controlul aplicării acestor cerințe legale.

Sursa: https://www.profit.ro/stiri/document-revisal-va-fi-inlocuit-doua-oferte-pentru-noul-sistem-informatic-al-registrului-general-de-evidenta-a-salariatilor-21455534

134 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare