Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

PENNY România accelerează eficiența operațională prin implementarea roboților software Tailent

PENNY România, parte a grupului REWE, anunță o inițiativă de eficientizare a operațiunilor sale prin implementarea roboților software talent, în parteneriat cu Tailent, furnizor de tehnologie RPA (Robotic Process Automation).
PENNY România accelerează eficiența operațională prin implementarea roboților software Tailent

Implementarea roboților software Tailent în industria retailului are ca scop principal automatizarea sarcinilor repetitive și predispuse la eroare, pentru a elibera timpul și resursele angajaților, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare. Prin colaborarea cu Tailent, retailerul face un pas înainte în ceea ce privește inovația și transformarea digitală a operațiunilor sale.

PENNY România a început implementarea tehnologiei Tailent acum mai bine de un an, obținând rezultate remarcabile în diverse funcțiuni ale departamentului de contabilitate, un exemplu relevant este reconcilierea de date. Această experiență pozitivă a condus la decizia strategică de a extinde utilizarea roboților software Tailent și în alte departamente ale companiei.

„Această inițiativă ne-a permis să ne eficientizăm procesele, să reducem erorile și să optimizăm costurile operaționale. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a experienței clienților noștri și știm că automatizarea inteligentă adusă de tehnologia RPA Tailent ne va ajuta să atingem acest obiectiv”, explică Mircea Bucur, Head of IT PENNY|REWE România.

„Retailul, una dintre industriile strategice cele mai încercate de dinamica pieței, se confruntă cu provocări semnificative în ultimii ani. Resursele interne, atât umane cât și materiale, sunt supuse unei presiuni imense. În această realitate, digitalizarea și automatizarea devin esențiale pentru eficiența și succesul companiilor din industria de retail. Roboții Tailent reprezintă o forță de muncă digitală care preia munca grea din back-office-ul companiilor și o transformă în productivitate, reducere de costuri și noi oportunități de business bazate pe expertiza oamenilor eliberați de task-urile redundante și repetitive”, adaugă Mihai Paraschiv, Chief Growth Officer la Tailent.

PENNY Romania colaborează cu doi furnizori de servicii software de încredere pentru implementarea cu succes a acestei soluții. Encorsa, o companie specializată în transformarea digitală și simplificarea proceselor operaționale, și RBC, un furnizor cu tradiție în soluții pentru retail, ambii parteneri certificați Tailent, contribuie cu expertiza lor în implementarea roboților software Tailent în cadrul companiei.

Tailent este un start-up românesc axat pe dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de automatizare precum Robotic Process Automation (RPA), care schimbă modul în care oamenii lucrează, fac afaceri și ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare. Tailent oferă o alternativă mai apropiată de așteptările clienților, mai rapidă și mai convenabilă prin soluția Tailent Automation Platform (TAP).

22 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare