Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Optimizarea modului de lucru în firmele românești, prin adoptarea de soluții software

În general partea de optimizare digitală în România este tratată și asociată cu marketingul digital și SEO.
Optimizarea modului de lucru în firmele românești, prin adoptarea de soluții software

În general partea de optimizare digitală în România este tratată și asociată cu marketingul digital și SEO. Noi ne dorim să oferim perspectiva optimizării modului de lucru în firmele românești prin adoptarea de solutii software sau sisteme digitale care permit firmelor sa aibă impact si rezultate mult mai bune decât competitorii lor pe toate procesele lor interne.

Revenind la Marketing digital primele rezultate la un search după optimizare digitală pe Google ne duc spre pagini care conțin cursuri acreditate la nivel international pentru optimizarea canalelor digitale prin care comunicați și cursuri de SEO.

De ce insist asupra Marketingului Digital, pentru că potrivit unui studiu publicat în 2019 de către Ipsos în colaborare cu Internet Mobile World actual https://gotech.world/, Marketingul este al doilea department dintr-o companie care asimilează și împinge digitalizarea în firmele românești. Primul loc este ocupat de angajații din departamentul IT iar al treilea loc de managementul companiei (CEO, Directori, etc…) vă recomand să citiți o sinteză a raportului aici https://www.ipsos.com/ro-ro/digitalizarea-mediul-de-business-din-romania-2019 

Dacă schimbăm cuvintele după care căutam cu optimizarea digitală a proceselor observăm că majoritatea rezultatelor sunt pe zona solutiilor din logistică, suplly-chain sau producție. Subiectul optimizării este deobicei tratat în aceste domenii, chiar și modul în care aceste soluții se promoveaza sau se vând au legatură cu procentele de reducere de cheltuieli pe care firmele le obțin prin implementarea platformelor respective. Un alt aspect important este faptul că trecând spre optimizare de procese vorbim deja despre platforme capabile să se integreze și să gestioneze mai multe date, mai multe aplicații și sisteme utilizate deja de către companiile respective.

673 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare