Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

OpenAI lansează ChatGPT Enterprise, un abonament dedicat companiilor

Încercând să monetizeze succesul chatbot-ului lansat anul trecut, OpenAI oferă acum ChatGPT Enterprise, un abonament dedicat special companiilor.
OpenAI lansează ChatGPT Enterprise, un abonament dedicat companiilor

ChatGPT Enterprise foloseşte modelul lingvistic GPT-4 şi oferă acelaşi set de funcţionalităţi precum ChatGPT, însă promite un plus de intimitate, o performanţă mai bună şi opţiuni suplimentare de personalizare.

Prin intermediului unui panou de administrare, companiile pot gestiona modul în care propriii angajaţi folosesc chatbotul. De aici pot fi configurate opţiuni precum modul în care se face logarea şi pot fi verificate statisticile privind folosirea.

Companiile pot crea template-uri ce pot fi folosite în conversaţiile cu ChatGPT, pentru a optimiza modul în care propriii angajaţi abordează diverse sarcini interne.

ChatGPT Enterprise oferă acces şi la Advanced Data Analysis, prin care pot fi create grafice, rezolvate probleme matematice şi analizate datele cu ajutorul chatbotului. Anterior, acest set de facilităţi era disponibil în cadrul abonamentului ChatGPT Plus, care costă 20 de dolari pe lună.

OpenAI nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci spune că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcţie de nivelul utilizării.

Sursă: https://economedia.ro/openai-lanseaza-chatgpt-enterprise-un-abonament-dedicat-companiilorr.html?utm_source=substack&utm_medium=email

164 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare