Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Implementarea Eficientă a Fondurilor PNRR pentru Digitalizare

Investește eficient fondurile câștigate prin PNRR - consultanță în Digitalizare
Implementarea Eficientă a Fondurilor PNRR pentru Digitalizare

Felicitări pentru câștigarea Proiectului PNRR pentru digitalizare! 

Acest articol este menit să te ajute în implementarea soluțiilor potrivite pentru aceste Proiecte…..greul deabia acum începe. 

Găsirea celor mai adecvate soluții și furnizori software poate fi o provocare, mai ales în perioada imediat următoare semnării contractului cu Ministerul. Dar nu te îngrijora, suntem aici pentru a te ghida în acest proces și a te ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru afacerea ta.

La Digital Romania, ne specializăm în dezvoltarea și implementare strategiei de digitalizare a afacerilor. Oferim consultanță antreprenorilor care deja au aplicat cu succes la programul PNRR și au obținut fonduri pentru digitalizare. 

Avem peste 20 de Parteneri care pot implementa peste 40 de soluții și servicii de digitalizare pe piața din România.

Poți consulta lista de furnizori pe paginile:

https://www.digitalromania.ro/parteneri

https://www.digitalromania.ro/solutii-digitale

 


Împreună putem transforma viitorul digital al României!


„Sunt Horia Neș, pasionat de digitalizare, cu 15 ani de experiență în piața de software din România, unde am ajutat peste 260 de companii în implementarea soluțiilor software. Prin Digital Romania am creat o comunitate antreprenorială și o platformă informativă despre soluțiile de digitalizare. Aici găsești totul despre digitalizare într-un singur loc: educație, știri tehnologice, consultanță strategică, promovare și networking. Oferim informații actualizate despre produse software noi, povești de succes și inițiative legislative care impactează mediul de business din . Credem în puterea digitalizării și că acesta este viitorul României!”


Beneficiile Consultanței în Digitalizare pentru Fondurile PNRR
"Cum Implementezi Eficient Fondurile PNRR?"

 

Digitalizarea are un impact semnificativ asupra dezvoltării afacerilor, aducând atât beneficii substanțiale, cât și provocări ce pot fi planificate în procesul de digitalizare. 

Uite ce spune despre asta un client Digital România.


 

Etapele Digitalizării 

Strategia de digitalizare începe cu definirea obiectivelor și definirea planului de acțiuneică, urmate de o Diagnoză pentru a evalua sistemele actuale și nevoile departamentelor. În felul acesta veți putea alege furnizorii potriviți. 

Oferim consultanță personalizată pentru a crea o strategie clară de digitalizare, realizăm audituri, selectăm soluțiile tehnice potrivite și oferim suport în implementare. După selecția Furnizorilor vă aferim suport pentru implementarea soluțiilor potrivite. Am lucrat cu clienții nostri pe proiecte de digitalizare a fluxurilor de achiziții, deconturi, managemenl al contractelor, vânzări, raportarea ambalajelor și lansarea de produse noi.

Digitalizarea eficientizează procesele și automatizează sarcinile repetitive, economisind timp și resurse și adaptându-ne rapid la schimbările pieței.
 

Rămâi conectat cu noi!

Vizitează site-ul Digital Romania pentru mai multe informații și resurse utile. Fii la curent cu noutățile din digitalizare și urmărește Podcastul Digital Romania pe YouTube sau fii parte din comunitatea noastră pe Linkedin și Facebook. Avem și un newsletter lunar cu peste 600 de abonați, te poți abona aici pentru ultimele noutăți și sfatur din digitalizare.

 

Consultanță 1:1 cu Horia Neș 

Hai sa avem o discuție Pentru o consultanță 1:1, mă poți contacta direct prin email sau telefonic!


Horia Neș 

CEO Digital Romania; Consultant în digitalizare


Contact: 
https://www.digitalromania.ro/contact


 

Testimonialele clienților 

 

 

 

 

97 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare