Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Forumul Construcțiilor 2024: o punte către viitorul construcțiilor

eDevize
Forumul Construcțiilor 2024: o punte către viitorul construcțiilor

Anul acesta, pe 25 aprilie, Arena One va găzdui un eveniment esențial pentru oricine activează în domeniul construcțiilor: Forumul Construcțiilor 2024. Într-o epocă în care tehnologia remodelează peisajul profesional, Forumul promite să ofere o perspectivă proaspătă asupra digitalizării și inovației în construcții și să sublinieze necesitatea adaptării continue pentru a rămâne relevanți într-un sector în constantă schimbare.

Sub deviza „Unitate în construcții pentru performanță durabilă”, Forumul se poziționează ca un catalizator pentru schimbare, promovând digitalizarea și inovația ca piloni centrali ai progresului.

Digitalizare în termeni concreți

Primul panel al evenimentului, „Digitalizare în termeni concreți”, promite să fie o dezbatere esențială pentru liderii și practicienii din construcții, oferind claritate și soluții pragmatice pentru provocările digitalizării. Discuțiile se vor concentra pe depășirea obstacolelor inițiale și integrarea eficientă a noilor tehnologii în procesele de business.

Aplicarea AI în construcții

Inteligența artificială (AI) reprezintă viitorul automatizării în industria construcțiilor. Panelul „Cum aplicăm AI în construcții” va explora potențialul neexploatat al AI de a optimiza proiectarea, execuția și managementul proiectelor, transformând radical eficiența și productivitatea atât în birouri, cât și pe șantiere.

Diverse și neprevăzute: opinia experților

În cadrul panelului „Diverse și neprevăzute. Ce spun experții?”, participanții vor beneficia de expertiza unor nume proeminente din domeniu, care vor aborda cele mai presante probleme legislative și tendințele din ofertare și managementul resurselor, oferind perspective noi și soluții inovatoare.

Leadership în construcții

Ultimul panel, „Leadership în construcții. Probleme, soluții & managementul schimbării”, va pune accent pe importanța unui leadership adaptabil și vizionar în navigarea peisajului digital în schimbare. Speakerii vor împărtăși din experiențele lor în implementarea unor sisteme noi de automatizare și în crearea unui mediu propice pentru inovație și creștere.

Early Bird: ofertă specială

Nu ratați oferta Early Bird, disponibilă până pe 28 februarie, pentru a beneficia de prețuri preferențiale la biletele pentru Forumul Construcțiilor. Este momentul ideal pentru a vă asigura participarea la un cost avantajos și a fi parte din avangarda schimbării în industria construcțiilor.

De ce să participi?

Participarea la Forumul Construcțiilor 2024 nu este doar o oportunitate de a fi la curent cu ultimele tendințe și inovații, ci și o platformă unică de networking și colaborare. Este șansa de a face parte dintr-o comunitate dedicată excelenței în construcții și de a contribui la conturarea viitorului acestui sector vital.

Înregistrați-vă acum pentru a vă asigura un loc în prima linie la cel mai anticipat eveniment al industriei construcțiilor din România.

Forumul Construcțiilor 2024 vă așteaptă să fiți parte din dialogul care modelează viitorul construcțiilor. Înscrieți-vă aici: https://edevize.ro/forumul-constructiilor/.

54 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

1 Commentarii

TobiasBIZ

2024-03-13 17:10:08

Hey! digitalromania.ro Did you know that it is possible to send business proposal entirely legally compliant? We offer a new way of sending messages through feedback forms. Messages sent via Feedback Forms are not regarded as spam, since they are thought of as important. We want you to trу our service without anу cost! We can forward up to 50,000 messages for you. The cost of sending one million messages is $59. This letter is automatically generated. Please use the contact details below to get in touch with us. Contact us. Telegram - https://t.me/FeedbackFormEU Skype live:feedbackform2019 WhatsApp +375259112693 WhatsApp https://wa.me/+375259112693 We only use chat for communication.

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare