Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Forumul Construcțiilor 2023 – De ce Digitalizarea este soluția pentru constructori

Impreuna cu cei mai importanti reprezentanti ai sectorului
Forumul Construcțiilor 2023 – De ce Digitalizarea este soluția pentru constructori

După succesul Conferinței Construcțiile – ‘Motorul economiei în 2023’ din 09 februarie, echipa eDevize organizează unul dintre cele mai importante evenimente pentru piața construcțiilor, Forumul construcțiilor.

eDevize este unul din pilonii importanți ai procesului de digitalizare în construcții, implicându-se încă din anul 2020 în ceea ce înseamnă automatizarea fluxurilor de ofertare.

Forumul Construcțiilor va aduce împreună cei mai importanți reprezentanți ai sectorului - în cele două zile de eveniment, şi va pune la dispoziția participanților informații relevante, pe care să le poată folosi în activitatea desfăşurată şi cu ajutorul cărora să își poată accelera creşterea afacerii.

De ce este necesară participarea dumneavoastră la Forumul Construcțiilor 2023?

Anul 2023 a debutat cu alocări de fonduri - precum cele din Programul național de investiții „Anghel Saligny” și  Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru multe proiecte, dar se menține o incertitudine asupra faptului că ar putea fi suficiente resursele umane și materiale pentru ca proiectele începute să fie și duse la bun sfârșit.

În 9 februarie a avut loc Conferința ‘Construcțiile – ‘motorul’ economiei în 2023’, organizată de către echipa eDevize.ro.

La eveniment, Cristian Erbașu, Cătălin Vișan, Executive Director la Concelex, Attila Puskás, Director de contractări la Kesz Construcții, Cătălin Podaru, CEO la Leviatan, și Florin Manoloiu, COO la eDevize.ro au prezentat informații și noutăți relevante prin care au pus în discuție  această problemă către publicul format din 160 de companii.

Într-un context în care valoarea adusă de  domeniul construcțiilor reprezintă un procent de 7% din PIB-ul României, alocarea resurselor necesare devine și mai stringentă pentru a rămâne  ‘’motorul’’ economiei.

*Mai multe informații legate de sectorul construcțiilor ca parte din PIB-ul României, puteți afla descărcând prezentarea și/ sau ascultând discursul COO-ului eDevize.ro, Florin Manoloiu, din timpul Conferinței ‘Construcțiile – ‘motorul’ economiei în 2023’.

Productivitatea angajatului în sectorul construcțiilor este, de cele mai multe ori, scăzută, în special din cauza faptului că operațiunile companiei nu sunt suficient de automatizate. Fără a crește productivitatea, proiectele nu se pot finaliza.

În plus, România are în continuare o mare problemă cu forța de muncă, chiar dacă au crescut salariile minime pentru firmele care dețin CAEN de construcții. O soluție la această problemă este creșterea productivității pentru forța de muncă existentă, iar cel mai sigur mod de a realiza această creștere este digitalizarea tuturor proceselor din companie.

Pe lângă cele menționate, procesele de digitalizare și de creștere a productivității devin chiar mai importante în cazul în care se vor anula facilitățile fiscale de care beneficiază companiile cu CAEN de construcții. Angajatorii nu își vor mai putea permite să mențină același număr de muncitori pentru execuția lucrărilor, și nicidecum să îl crească.

Echipa eDevize.ro vine în sprijinul companiilor de construcții și proiectare cu informări corecte și creare de noi oportunități, aspecte care pot accelera digitalizarea și, în consecință pot susține creșterea afacerilor într-un mod sustenabil și predictibil.

Forumul construcțiilor 2023 crează un cadru perfect pentru obținerea informațiilor esențiale ce vor contribui semnificativ la dezvoltarea sectorului construcțiilor, având în același timp un impact pozitiv asupra afacerii tale.

Nu rata ocazia de a participa!

https://www.edevize.ro/forumul-constructiilor/?utm_source=digital+romania&utm_medium=partener+media&utm_campaign=forumul+constructiilor+2023

38 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare