Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Elian Solutions și Finqware semnează un parteneriat strategic pentru automatizarea afacerilor prin reconcilierea încasărilor în timp real, direct in ERP

Prin acest parteneriat, clienții vor beneficia de o soluție completă și integrată, care acoperă, într-un mod eficient și transparent, atât nevoile specifice de gestionare ale trezoreriei, cât și cerințele de reconciliere ale încasărilor.
Elian Solutions și Finqware semnează un parteneriat strategic pentru automatizarea afacerilor prin reconcilierea încasărilor în timp real, direct in ERP

Elian Solutions, parte a Bittnet Group, companie specializată în soluții software ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, și Finqware, lider în automatizarea operațiunilor financiare pentru companii, au anunțat astăzi semnarea unui parteneriat strategic menit să aducă beneficii semnificative în ceea ce privește reconcilierea încasărilor în timp real și automatizarea operațiunilor financiare pentru afaceri.

ELIAN Solutions, cu 16 ani de experiență în domeniul implementării soluției software ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, a semnalat necesitatea tot mai mare a companiilor de a automatiza și a optimiza procesele financiare. Parte a pilonului Business Platforms & Software in cadrul Bittnet Group, compania s-a impus ca un jucător important pe piața soluțiilor ERP, contribuind la creșterea eficienței și a performanței operaționale ale afacerilor din diverse verticale și se situează în top trei parteneri Microsoft din România.

Finqware, cu o experiență solidă în furnizarea de soluții de automatizare pentru operațiuni financiare, se bucură să anunțe integrarea platformei FinqTreasury, ce vizează gestionarea trezoreriei și reconcilierea încasărilor în timp real, cu soluția ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central oferită de ELIAN Solutions.

Prin acest parteneriat, clienții vor beneficia de o soluție completă și integrată, care acoperă, într-un mod eficient și transparent, atât nevoile specifice de gestionare ale trezoreriei, cât și cerințele de reconciliere ale încasărilor. Concret, în epoca în care se proliferează implementarea plăților instant, companiile au nevoie de reconcilierea încasărilor nu doar o data pe zi, cu extrasele din ziua precedenta, ci de câteva ori pe zi, în timp real. Acest lucru este posibil prin îmbinarea tehnologiei proprietare de conectare la bănci prin interfețe API dezvoltată de Finqware și expertiză de înaltă clasă în implementări de soluții ERP a ELIAN Solutions.

Această colaborare se traduce într-un pas semnificativ către eficiența operațională și optimizarea proceselor financiare pentru companii din diverse sectoare de activitate.

„Suntem încântați să anunțăm această colaborare cu Finqware, deoarece aduce o valoare semnificativă portofoliului nostru existent de soluții. În contextul actual al mediului de afaceri, automatizarea și reconcilierea încasărilor în timp real devin din ce în ce mai importante pentru companii, iar această alianță ne întărește poziția de furnizori de soluții complete, eficiente și de ultima generație pentru clienții noștri,” a declarat Alina Ionescu, Sales Manager, ELIAN Solutions.

„Finqware este dedicată furnizării de soluții inovatoare și eficiente pentru operațiunile financiare, iar parteneriatul cu ELIAN Solutions reprezintă un pas important în direcția oferirii de soluții integrate și adaptate nevoilor actuale ale afacerilor. Suntem convinși că prin îmbinarea expertizei noastre, vom oferi clienților o soluție completă și robustă pentru gestionarea eficientă a trezoreriei și reconcilierea încasărilor,” a adăugat Elena Cosma, Senior Product Manager FinqTreasury – Finqware.

Despre ELIAN Solutions

ELIAN Solutions este parte a Bittnet Group, în pilonul Business Platforms & Software. Compania a fost fondată în 2008, fiind specializată în furnizarea de servicii de implementare, programare și dezvoltare, precum și suport și mentenanță pentru soluția ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft Dynamics 365 Business Central (anterior NAV sau Navision), standard sau personalizată.

ELIAN este prima companie românească inclusă în „Top 20 Most Promising Microsoft Dynamics Solution Providers” și se clasează în top 3 parteneri recomandați de Microsoft în România. A obținut recent distincția de partener CSP (Cloud Solutions Partner) pentru Aplicații de Business datorită capacității extinse de a livra soluții utilizând tehnologiile Dynamics 365 și Power Platform. Această realizare plasează ELIAN în rândul primilor parteneri Microsoft din Europa de Est care obțin această desemnare. Mai multe detalii despre ELIAN Solutions sunt disponibile pe www.elian-solutions.ro, canalele de YouTube,FacebookLinkedIn, Instagram, Twitter.

Sursa: https://www.piatafinanciara.ro/elian-solutions-si-finqware-semneaza-un-parteneriat-strategic-pentru-automatizarea-afacerilor-prin-reconcilierea-incasarilor-in-timp-real-direct-in-erp/

42 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare