Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Cum schimbăm organizația în digital

Organizație digitală
Cum schimbăm organizația în digital

Digitalizează-te cu noi

Toate companiile românești sunt digitalizate intr-o măsură mai mare sau mai mică. Fie că vorbim din perspectiva gradului de automatizare a lor, fie ca vorbim despre tipurile de soluții pe care le folosesc, fie că vorbim despre ariile digitalizate din companie sau impactul si rezultatele pe care le obțin prin digitalizare, constatăm că există loc pentru îmbunătățire iar noi vom încerca prin experiența noastră să ajutăm, să consiliem companiile indiferent de stadiul în care se află să fie mult mai performante și eficiente în procesele interne de digitalizare. Ceea ce am observat de-a lungul celor 15 ani de Proiecte implementate este că aceste companii au nevoie de un Partener care să fie alături de ei pe tot drumul lor de dezvoltare pe partea de digital, orice tip de soluții și aplicații implementate.

Metode

Partea interesantă este că noi nu avem o metodă sau o procedură prin care să spunem că daca urmezi cei 3,5 sau 7 pași vei reuși să transformi digital compania. Toate firmele pe care le cunoaștem sunt diferite, mai mult toate departamentele de Financiar, Sales sau Achiziții pe care le cunoaștem sunt diferite, toate procesele pe care le-am digitalizat sunt diferite.....deci nu avem cum să venim cu un model unic care să se plieze pe toate companiile. Am creat aceste Categorii de digitalizare tocmai pentru a ”ghida” Persoanele care se ocupa de proiectele digitale, în funcție de nevoile, problemele sau viziunea pe care o are compania de unde să pornească și să înțeleagă care vor fi etapele prin care vor trece. Aducem în aceeași platformă oameni pasionați de digitalizare, cu oameni implicați în proiecte de digitalizare, cu oameni care dezvoltă soluții pentru piața din România. De ce? Pentru ca de multe ori firmele nu au nevoie să schimbe o soluție cu alta ci mai degrabă nu o folosesc la 100% din potențialul funcțional sau nu mai au un anagajat care să cunoască sistemul respectiv foarte bine. În alte situații companiile știu că nu mai pot continua cu actualul sistem dar nu știu ce alte solții ar putea să-i ajute, cu ce ar putea completa sau înlocui soluția existentă. Uneori au nevoie de Project Manageri sau Consultanți care să-i ajute punctual într-un Proiect care s-a întrerupt sau blocat. Concluzia e că e important să ai informația, să cunoști, să ai opțiuni.

 

 

 

776 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare