Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Comunicat de presă - GoTech World 2023

GoTech World, cea mai mare expo-conferinţă a industriei IT din Europa Centrală şi de Est, aduce în prim plan tema momentului - Inteligenţa Artificială
Comunicat de presă - GoTech World 2023

Ediţia de anul acesta va avea loc pe 8 şi 9 noiembrie la Romexpo 

GoTech World, cea mai mare expo-conferinţă de IT & Digital din Europa Centrală şi de Est, va avea loc anul acesta pe 8 şi 9 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1. Inteligenţa Artificială va fi vedeta acestei ediţii, iar pe lângă principalele inovaţii în domeniu, prezentate de speakeri internaţionali de top pentru a aduce mai multă claritate subiectului, vizitatorii pot descoperi şi soluţiile tehnologice ale companiilor expozante. 

Totodată, printre cele 11 scene dedicate tehnologiei, evenimentul de anul acesta aduce ca noutate AI Stage şi Sustainability Stage. 

"Ca de fiecare dată, GoTech World aduce în atenţia publicului cele mai relevante subiecte ale momentului. Anul acesta ne-am axat pe unul dintre cele mai fascinante şi promiţătoare domenii tehnologice, ce s-a remarcat printr-o deosebită amploare la nivel mondial - Inteligenţa Artificială. GoTech World 2023 va reuni, aşadar, profesionişti şi lideri în tech, experţi în AI, cercetători şi lideri din industrie, ce ne vor împărtăşi cunoştinţe, idei sau inovaţii şi alături de care vom explora impactul AI asupra mediului de business şi a societăţii, în general" a declarat Alexandru Măxineanu, Managing Partner, Universum Expo.

Pentru cea de-a XII-a ediţie, GoTech World se aşteaptă la un public de peste 15.000 de participanţi, dintre care jumătate din categoria C-level şi aduce în faţa audienţei peste 130 de sesiuni de conţinut, 160 de speakeri şi 100 de expozanţi. 

Evenimentul va reuni speakeri mondiali şi locali de top, care vor aborda subiecte precum evoluţia dispozitivelor wearable şi modul în care devin tot mai inteligente, noutăţile din blockchain, Web3 şi metaverse, explorarea tehnologiei satelitare, măsuri proactive împotriva vulnerabilităţilor din date, peisajul fraudei digitale, cu accent pe furtul de identitate, starea securităţii cibernetice în România sau conceptul CleanTech şi crearea de valoare prin standarde durabile. 

GoTech World 2023 va păstra structura de succes a ultimelor ediţii, respectiv o amplă zonă expoziţională - unde cei mai importanţi jucători din industria IT, tech sau digital îşi vor prezenta soluţiile inovatoare, alături de 11 scene de dezbateri, printre care Main Stage, Java, DevOps, Retail & E-commerce, Cybersecurity, Business Transformation, Smart City, UX/UI, la care se adaugă, începând cu acest an, Sustainability Stage şi AI Stage. 

Scena dedicată sustenabilităţii îşi propune crearea spaţiului necesar pentru discuţii în jurul unor subiecte cheie, precum mobilitatea sustenabilă - ce include reducerea emisiilor de carbon, eficienţa energetică, economia circulară - esenţială pentru a debloca beneficii pe care organizaţiile nu le pot obţine singure sau sustenabilitatea în industria IT. Aducând împreună nume mari din sectorul privat şi cel de stat, atât de la nivel naţional, cât şi internaţional, aceste dezbateri vor contribui la conştientizarea şi promovarea unor practici sustenabile în diverse domenii, respectiv identificarea unor soluţii inovatoare şi durabile pentru viitor. 

Totodată, o serie de teme captivante vor fi dezbătute şi pe noua scenă dedicată inteligenţei artificiale. Un subiect important îl reprezintă soluţiile AI dezvoltate pentru companii, ce pot fi aplicate în diverse zone - finanţe, IT, sectorul public - şi au potenţialul de a revoluţiona modul în care funcţionează domeniile respective. De asemenea, integrarea inteligenţei artificiale în artă şi marketing va fi o altă temă de mare interes abordată pe scena AI (ex. Midjourney generated images, ce utilizează tehnici avansate de AI pentru a crea opere vizuale impresionante). 

Conectaţi de preocuparea pentru cele mai noi tehnologii, GoTech World continuă şi anul acesta parteneriatul cu Orange Business, prin care vizează educarea mediului de business cu privire la adoptarea unor soluţii inovatoare şi sustenabile, menite să contribuie la digitalizarea companiilor şi a sectorului public. Astfel, Orange Business, un furnizor de top pentru soluţii de comunicaţii şi servicii integrate IT către companii de toate dimensiunile şi din diverse industrii, este partenerul principal al GoTech World 2023.

Participarea la GoTech World 2023 se realizează pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziţionat direct de pe www.gotech.world. În funcţie de beneficiile pe care le primeşte un participant, există trei categorii de bilete: Standard Pass 179 EUR + TVA, Content Pass 319 EUR + TVA, VIP Pass 419 EUR + TVA (late registration). 

Până pe 10 august, biletele pot fi achiziţionate la un preţ unic de super early bird, respectiv Standard Pass - 59 EUR + TVA, Content Pass - 199 EUR+ TVA şi VIP Pass - 259 EUR + TVA . 

Partener principal: Orange Business 

Inspired by: Mercedes-Benz România 

Smart City & Mobility Stage: Continental

Java Stage: Systematic

UX&UI Stage: Google 

Sponsors: Luxoft, M247, Electronic Arts Romania, Inetum

Coffee Partner: L'OR

Experience Partner: IQOS

Internet Partner: Viva Telecom

###

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experienţă de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu. 

UNIVERSUM deţine sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluţii pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internaţional, evenimente la scară largă precum: conferinţe, competiţii sportive, lansări de produse şi festivaluri, la soluţii software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferinţă virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării şi educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiştii din mediul de afaceri şi se oferă soluţii rapide. 

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureştiul în capitala internaţională a tehnologiei şi care reuneşte atât profesioniştii, cât şi pasionaţii de tehnologie şi inovaţii. 

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferinţă şi casa economiei digitale din Europa Centrală şi de Est, în care profesioniştii din întreaga regiune au acces la soluţii tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale şi o oportunitate de networking. 
Târgul Imobiliarium reuneşte pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidenţiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferinţe şi expoziţii online, dar şi interacţiunile live între participanţi.


Sursă: https://www.agerpres.ro/comunicate/2023/08/03/comunicat-de-presa-gotech-world-2023--1149489

34 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare