Digital Romania oferă soluții software pentru pasionații de digitalizare.

Acces Gratuit la servicii digitale de excelență

DIH4Society
Acces Gratuit la servicii digitale de excelență

DIH4Society lansează apelul de selecție pentru IMM-uri, în cadrul căruia se pot accesa servicii pentru îmbunătățirea performanței digitale a companiilor.

Perioada de Aplicare: începând cu 11 Martie 2024, cu date limită lunare.

Această oportunitate oferă IMM-urilor posibilitatea de a accesa servicii digitale de excelență GRATUITE, în limita bugetului disponibil, finanțat în tandem de către statul Român prin proiectul DIH4Society SMIS 161824 – POCIDIF/1147/2/1/Acțiunea 2.4 EDIH și de către Comisia Europeană în Programul Europa Digitală prin grantul nr. 101083952 — DIH4Society — DIGITAL-2021-EDIH-INITIAL-01

Beneficiile pe care le puteți obține prin aplicare includ:

- Audituri de Maturitate Digitală: Evaluări specializate pentru a defini stadiul actual al organizației dumneavoastră în ceea ce privește maturitatea digitală, oferindu-vă o perspectivă clară asupra punctelor forte și a oportunităților de îmbunătățire.

- Servicii Personalizate pentru Securitate Cibernetică: Consultanță și soluții adaptate pentru a vă proteja afacerea împotriva amenințărilor cibernetice din ce în ce mai complexe și sofisticate.

- Servicii de Formare Specializate: Acces la programe de formare personalizate și la resurse educaționale care să vă ajute să vă dezvoltați competențele digitale și să vă pregătiți echipa pentru provocările viitorului digital.

-  Acces la finanțare: Consultanță pentru scrierea de proiecte în domeniul investițiilor tehnologice, digitalizării și inovației.

- Cum să Aplicați: pentru a aplica și pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina dedicată apelului

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa de email: contact@dih.society.ro

Alăturați-vă nouă în călătoria către excelentă digitală! Aplicați acum și bucurați-vă de beneficiile oferite de DIH4Society și partenerii săi de încredere!

Sursa: https://dih4society.ro/s-a-deschis-apelul-de-selectie-pentru-imm-urile-din-regiunea-nord-vest-acces-gratuit-la-servicii-digitale-de-excelenta/

35 persoane au citit acest articol.

Horia Nes

Numele meu este Horia Neș sunt pasionat de digitalizare,  citesc constant despre proiecte noi si ofer consultanță pe partea de vânzari de solutii software.

0 Commentarii

Lasă un comentariu

Urmărește-ne

Digital Romania - Solutii software pentru pasionatii de digitalizare